torstai 25. lokakuuta 2012

Toivottuja tuloksia.

Nestedieetti on osaltani ohi, ja sain haluamani tulokset. Tosiaan, kokeilin dieettiä kolme päivää, maanantaista keskiviikkoon. Ideana oli siis syödä vain nesteitä, ei mitään kiinteää. Tämä dieetti sopii ihmiselle, joka haluaa kiinteytyä hetkellisesti esim. juhlia varten mahtuakseen mekkoon. Tai ihmiselle, joka haluaa turvotusta pois esim. treffejä ajatellen. Toki tämä dieetti toimii myös hyvänä starttina alkavaan painonpudotukseen, sillä tiputtaa senttejä ja kiloja nopealla aikataululla yllättävän paljon.

Kolmen päivän aikana minulta lähti vyötäröltä 2cm ja lantion kohdalta 4cm. Painoa putosi yksi kokonainen kilo


Olo oli kokoajan hyvä, eikä tässä dieetissä ole sellaista näännytyksen meininkiä. Toki kun ravinto on kokonaan nestepitoista, pitää varautua ravaamaan vessassa. Dieetti kannattaa siis ajoittaa sen mukaan... Olisin mielelläni jatkanut kokeilua viiteen päivään, mutta kuntoutusjaksoni alkaminen sotki hieman suunnitelmiani. Uskon, että viidessä päivässä ainakin kiloja olisi karissut enemmän.

Testiä suorittaa tällä hetkellä myös 23-vuotias 166cm pitkä ja 76,5kg painava nainen. Kahden päivän jälkeen kiloja on lähtenyt huikeat 1,4! Yhteensä 8cm on kadonnut mahan, lantion ja reisien kohdalta. Nainen suorittaa viiden päivän dieettiä, joten lopulliset tulokset selviävät vasta sunnuntaina.


Tässä koehenkilön eväitä.

Kyselin tiistaina ekan päivän kuulumisia:
Eipäs tässä erikoisempia toistaiseksi. Palelee, mutta mua palelee kyllä muutenkin aina. Eli toistaiseksi ei mitään sen erikoisempia tuntemuksia. Aamusella join muutaman kupin kahvia ja yhden pussipirtelön ja välipalaksi tuossa otin hetki sitten semmosen valion HEVI-hedelmä-vihannesjuoman. Pitää tässä illan mittaan yrittää syödä vähän enemmän, ettei ihan olemattomiin jää kalorimäärä tälle päivää.

Myös mielipide dieettipirtelöistä ilmeni:
Ihan hirveän makuista oli ainakin tuo allevon mustikka-mansikka-pirtelö, mutta kyllä sen lopulta alas sai. Entisenä karppaajana ei noita hiilareita niin osaa kaivatakkaan, mutta jonkin verran sokeria näytti kyllä olevan noissa pusseissa. Proteiininsaanti mua enemmänkin huolettaa, pitänee noita proteiinijuomia juoda ainakin yksi päivässä, ettei pelkällä sokerin voimalla mene. 

Eilinen oli jo parempi päivä:
Eilen oli ns "helpompi" päivä, virtaa riitti, vaikka piti käydä muuton takia siivoamassa ja hinkkaamassa kämppä lattiasta kattoon, ja hoito-koirankin kanssa jaksoi hyvin käydä muutaman kerran päivässä kävelyllä. Mahakin lopetti mölyämisen ja nälkä tuli vasta illalla. Nälkäisenä kun kävi kaupassa, olis tehny hirveästi mieli kaikenlaista, mutta kiltisti otin sen Lämmin Kuppi-paketin sieltä matkaan ja katselin kotona, kun ukko vetää makaroonilaatikkoa ja tädin tuomia tuliaislakuja.

Jäämme odottamaan mielenkiinnolla lopullisia tuloksia! 

 

Huomenna dieetin pariin uskaltaa 165,5cm pitkä ja noin sata kiloa painava naishenkilö. Hänestä lisää infoa dieetin edetessä. Myös kaikkien koehenkilöiden yhteenvedot julkaistaan jokaisen suoritettua nestedieetin.

 

************

Päivitys 31.10.2012

Koehenkilö suoriutui viiden päivän dieetistään ja paino putosi 2,1kg. Vyötäröltä lähti  2cm, lantiolta 4cm ja reisistä 3cm. Toinen koehenkilö ei voinutkaan lääkityksensä vuoksi osallistua dieettiin. Jätetään tämä kokeilu siis tähän.

Nestedieetti toimii siis erilaisiin vartaloihin lähes samoin tuloksin; poistaa muutaman sentin. Tätä siis kokeilemaan kun on tärkeät juhlat tiedossa lyhyellä varoitusajalla!

4 kommenttia:

  1. Hei.Käytitkö sinä kaikkea noita mitä tossa kuvassasi on kun sinä olit dietillä?

    Itse olen kans ajatellut laihduttaa olen 168cm,noin 70-74kg. Pitäisi saada paino enintään 55-60kg

    VastaaPoista
  2. Kuvassa toisen kokeilijan eväät!
    Nestedieetti on hyvä startti painonpudotukseen, mutta ei todellakaan sovi pidempi aikaiseksi menetelmäksi!

    VastaaPoista
  3. Okei. Mitä suosittelet jos haluaa kropan erilaiseksi? Liikun joka päivä ja olen tehnyt vatsalihaksia, mutta eivät oikein auta, vaikka monta vuotta tehnytkin.. Pitäisi saada ala selkä ja maha vähä toiseenlaisee kuntoo..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet tekevät perinteiset vatsalihakset väärin; käyttäen lonkkia - ei vatsalihaksia. Vatsan seutua voi hyvin muokata oikealla ruokavaliolla, ja aerobisella liikunnalla.

      Poista

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!