maanantai 22. lokakuuta 2012

Dieettiä ja inspiraatiota.

Aloitin tänään nestedieetin kokeilun, johon etsin kahta muutakin henkilöä mukaan. Suosio yllätti minut totaalisesti ja kymmenet naiset ottivat minuun yhteyttä facebookin kautta. Mutta missä miehet? Selkeästi siis naisia harmittaa enemmän vyötärölle kertyneet kilot.

Monet naiset valittivat raskauskilojen jääneen, ja toiset taas ovat lihoneet seurustelusuhteen aikana. Oli miten oli, ylipaino on kuitenkin vaarallista jos sitä kertyy tarpeeksi. Siksipä on hyvä ottaa itseään ajoissa niskasta kiinni.

Nestedieetti on hyvä startti pysyvään painonpudotukseen, sillä se pudottaa tehokkaasti kiloja ja senttejä lyhyessä ajassa - turvotus katoaa. Näin ollen ihmisen motivaatio kasvaa ja into painonpudotukseen aktivoituu. Kadonneiden senttejen innoittamana liikkuminen tuntuu paremmalta ja terveellinen ruokakin maistuu entistä maukkaammalta. Nyt testataankin, miten nestedieetti todellisuudessa toimii!

Itse olen todella motivoitunut kokeilemaan dieettiä keikkaviikonlopun jälkeen, sillä turvotus kuvottaa minua ja olo ei ole parhaasta päästä, kun on ahtanut itsensä täyteen roskaruokaa ja herkkuja. Valitettavasti pitkät automatkat houkuttavat minua aina huoltoaseman karkkihyllylle..

Viikonlopun pysähdyksistä yksi kiinnitytti huomioni muuhun kuin herkkujen ostoon. Pihtiputaalla silmääni iski Lumenen Outlet myymälä. En oikein tiennyt mitä odottaa, kun lähdin katsomaan myymälän antia. Ilokseni siellä oli kymmeniä tuotteita täysin pilkkahinnoin! Haalin kourani täyteen tavaraa mahdollisimman vikkelästi, jotta pysähdys ei venyisi turhaan. Saaliiksi sain läjän meikkejä.

Onneksi siis päädyin meikkimyymälään sen herkkuhyllyn sijaan.

2 x huulten rajauskynä, 2 x nestemäinen luomiväri, 2 x kiiltohuulipuna, 2 x huulikiilto, 2 x luomiväritrio = 21,60€!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!