keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Musaa, kenkiä ja kirppistelyä.

Empä ole hetkeen kirjoitellut. Olin Kemissä Jukan luona lataamassa akkuja pari päivää. Sitä edelsi työntäyteinen viikonloppu. Nyt ehdinkin hyvin kirjoitella ennenkuin lähden kuntosalille ihanaisen Johannan kanssa. Sen jälkeen olisikin tiedossa keikkatreenit, ja jospa ehtisin kahvitella sitten vielä Jannikan kanssa. Pitäisi myös hoitaa keikkakuvioita Lauran (Relan) kanssa, ja tehdä vielä muutamia keikkaversioita viikonlopun keikkoja varten. Minun ja Tanjan uusi biisikin lähestyy valmistumista uuden miksaajan hellässä huomassa. Miksaajaa siis piti vaihtaa kesken projektin, sillä edellinen miksaaja ei kertakaikkiaan saanut aikaiseksi tehdä tuotosta valmiiksi. Käsittämätöntä.

Tässä onkin sattunut kaikenlaista viime päivinä. Pahin isku oli, kun Minna ilmoitti, ettei ehdi enää jatkaa musakuvioissa. Opiskelujen jatkaminen ja työt vievät liikaa aikaa. Näin ollen meidän kolmen vuoden yhteistyö päättyy tähän. Asiaa oltiin mietitty jo aiemmin, puolin jos toisin, joten uutinen ei tullut yllätyksenä. Hyviä muistoja jäi kasapäin, ja kuuden vuoden ystävyys toivottavasti säilyy. 

Tästä lähtien keikkailen Pessin (DJ Player One) kanssa, ja etsin uutta mimmiä meidän tiimiin!

Kuva: Petra Pöyliö / Ouluhalli 2009 Minna Kristiina & Sana.

Mennään sitten vähän iloisempiin asioihin; käytiin sunnuntaina Haaparannalla Jukan kanssa shoppailemassa. Tai tarkoitus ei ollut shoppailla, mutta jostain syystä se lähes aina menee siihen... Löysin kahdet ihanat kengät! Myönnettäköön, minulla on kenkäfetissi. Kenkiä pursuaa joka paikasta, vaikka käytän niistä vain muutamia. Olen sentään astunut askeleen eteenpäin, ja saanut myytyä jo muutamat kengät pois. Muovikassillinen vielä odottaa ostajaansa. Tai jopa kaksi muovikassillista... Ota ihmeessä yhteyttä, jos olet kiinnostunut, koon 37-40 kenkiä, vink vink.

Minulla on aina ollut kenkäfetissi. Tai ei aina. Mutta ainakin viimeiset kolme vuotta kenkien ostaminen on ollut jollain tapaa jo pakkomielteistä. Kengät ovat niin ihania, ja täytyyhän olla vaihtelua ja joka asuun sopivat jalkineet. Huonon rahatilanteeni vuoksi olen alehaukka, enkä tosiaan ostele mitään kallista. Haaparannalla olin todella hurja, ja maksoin huikeat 39e kengistä (tingittyäni niistä 5e pois). Kyseiset kaunokaiset ovat paras ostokseni samalla reissulla Torniosta löytyneen musta-pinkin kolitsihaalarin lisäksi.

Viimeisimmät kenkäostokseni.
Tykkään käydä kirpputoreilla. Monet vierastavat kyseisiä paikkoja, niin minäkin ennen. Nykyään ostan lähes poikkeuksetta kaikki vaatteeni kirppareilta. Kirpputoreilla tekee yllättävän hyviä löytöjä, kun pitää vaan silmänsä auki. Kävin Kemin kirppiksellä maanantaina ja löysin ihanan laukun (10e), sekä Onlyn uudehkon näköisen mustan talvitakin. Talvitakin löytyminen viidellä eurolla pelasti minut varmalta konkurssilta, sillä talvitakit ovat yleensä todella arvokkaita!

Kirppari-vaatteet ovat lähes aina ehjiä ja puhtaita, mutta tämä kannattaa silti tarkastaa ennen tuotteen ostamista! Pari kertaa olen meinannut ostaa rikkinäisen vaatteen, mutta onneksi tapoihini kuuluu tarkastaa vaate saumoja myöten. Näin ei tule myöhemmin pettymyksiä. Vaatteet kannattaa myös aina pestä kotona, vaikka tuotteet ovatkin useimmiten pesty juuri ennen kirppikselle viemistä. Pitää muistaa, että meitä on täällä joka lähtöön ja toiset meistä eivät ajattele tuotteen uutta ostajaa - vaan rahaa. 

Suosittelen lämpimästi tutustumaan kirpputoreihin, sillä sieltä monesti löytyy laadukkaita vaatteita ja asusteita pilkkahintaan. Kun tarkastat tuotteen kunnon ja peset sen kotona - se on kuin uusi. Jos viet itse kirppikselle tavaraa, huomioi ystävällisesti muut ihmiset ja vie vain ehjää ja puhdasta tavaraa myyntiin. Kirppiksellä ei myöskään päde tunnearvohinnat, vaan tuote tulee hinnoitella edullisesti. 

Tässä uusin kirppislöytöni! Tuliterä iso ihana laukku vain 10€!
                                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!