perjantai 19. lokakuuta 2012

Keikkakynnet.

Tänään esiinnyn ensimmäistä kertaa kahdestaan Pessin (DJ P1) kanssa, ja olen ihmeen tyyni - ainakin vielä. Jännittävää, että minun täytyy nyt yksin ottaa koko lava haltuun. Keikkasetin uudet biisit soi taustalla, ja tein itselleni uudet geelikynnet. Halusin kokeilla uusia kynsilakkoja. Kynsistä ei tullut ihan toivotun näköiset, mutta jospa nuo nyt jonkin aikaa kelpaisi. Kyllästyn nopeasti. Se on toisaaltaan huono asia, sillä geelikynsien teko itselle on melko haastavaa.

Innostuin geelikynsistä kesällä, kun ajankuluksi lakkasin omia kynsiäni. Kynsistäni tuli todella hienot, ja harmittelin kun lakkaus ei kestä hyvänä kauaa. Mutta geelilakkaus kestäisi! Niimpä tartuin tuumasta toimeen ja tilasin monen sadan euron laitteet hetken mielijohteesta. Ensimmäiset kynnet olivat kamalia... Ihmettelen miten kaverini uskalsivat antaa kätensä minun käsittelyyn - silloin kun ei juurikaan tietoa ollut, mitä tulisi tehdä. Onneksi nykyään homma sujuu jo paremmin, mutta opeteltavaa on edelleen todella paljon! Mitään kurssia en siis ole käynyt. Tekemällähän sitä parhaiten oppii. Koekäsikseni pääsee pienellä korvauksella, joka kattaa laite - ja koristekulut. Nyt olen tehnyt tasan viidetkymmenet kynnet!

Mutta tosiaan. Valitsin tänään itselleni kolme kynsilakkaa, joista halusin musta-pinkit glitterkynnet. Tänään ja huomenna on keikkaa, joten tottakai haluan itselleni mahdollisimman näyttävät kynnet. Kädet ovat muutenkin ihmisen käyntikortti, joten mielestäni kynsien tulee olla hoidetut ja kauniit.


Lakkasin ensin pinkillä koko kynnen, jonka päälle lakkasin mustaa. Musta lakka hajoilee kuivuessaan kauniisti ja epäsymmetrisesti. En ollut ennen kokeillut vastaavaa, mutta tämä oli positiivinen yllätys! Taidan haalia näitä useampia värejä... Pariin kynteen laitoin punaisen tähtitarran. Tarkoitus oli lakata hopeaa glitter-lakkaa päälle, joka loistaa eri väreissä valon osuessa. Mutta tuli pari muuttujaa. Käytinkin puna-mustan glittergeelin jämän, jota tupsuttelin siveltimellä sinne tänne. Itse en henkilökohtaisesti pidä siitä, jos kynnet ovat liian symmetriset ja tarkasti tehdyt. Minulle sopii paremmin eläväinen tyyli ja hieman rikottu lakkaus. Haluan, että kynteni ovat räväkät ja ns. minun näköiset.

Kynnet valmistuu tässä.
Työhuoneeni on kaaos, kuten kuvastakin jo vähän näkee. Kolmioni toinen makuuhuone on siis omistettu kokonaan musiikille ja kynsille - ja kaikille muille projekteilleni. Huoneessa yhdistyy "musiikki - ja kynsistudiot". Huone on kissavapaata aluetta, sillä pienet karvapalloni varmasti sotkisivat ja hajottaisivat kaikki kynsilaitteeni. Ennen kynsiharrastusta kissat saivat kyllä oleskella työhuoneessa, jolloin bengalini Fanni aina tykkäsi sulkea tietokoneeni... Välillä se osui pahaankin paikkaan. Parempi siis näin, saan rauhan työskennellä tietokoneella tai kynsien parissa. Rauha tosin rikkoutuu pieneen (tai vähän isompaan) maukumiseen ajoittain, sekä siihen kun maatiaiskissani Pömppä (Fido) raapii ovea.

Nyt pitänee lopetella kirjoittaminen ja alkaa valmistautua keikkaan. Huomenna sitten lähdetään aamusta ajelemaan Hyvinkäälle. Tosi jännää! En ole keikkaillut etelässä sitten vuoden 2009 jälkeen, joten odotan sitä innolla! Toivon, että setti miellyttää kuuntelijoita ja paikalle tulisi paljon ihmisiä. Uskon, että saadaan keikat vedettyä kunnialla Pessin kanssa kahdestaan. Hyvinkäällä tosin kolmen biisin verran vierailee Rela! Kirjoitan Hyvinkään reissusta sitten sunnuntai-iltana tai maanantaina!

Tänään Sana & DJP1 Oulussa ja huomenna Hyvinkäällä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!