maanantai 22. lokakuuta 2012

Nestedieetti.

Eilisen blogini yhteydessä sanoin, että tänään aloitan nestedieetin, koska reissun aikana söin kamalasti! En ota sanojani takaisin, vaan todellakin aloitan nestedieetin ja raportoin siitä tänne. Pituudeksi arvioisin 3-5 päivää. Nestedieetti ei siis tuota mitään pysyvää tulosta, mutta poistaa tehokkaasti turvotusta. Dieetti on kätevä, jos on esim. juhlat tulossa. Testijaksoni on siksi niin lyhyt, että kuka vaan halutessaan pystyy suorittamaan dieetin myös. Omalla dieetilläni haluan siis vain kokeilla, minkälaisia tuloksia sen aikana syntyy. No okei, haluan myös reissun tuoman turvotuksen pois.

Ruokavalioni koostuu nyt tälläisistä herkuista!
Nestedieetistä puhuttaessa, monet ajattelee, että täytyy juoda vain vettä ja mehua. Toisille tulee mieleen keitot. Itse taas tykkään juoda ateriankorvike pirtelöitä, sillä niissä on kaikki tarvitut ravintoaineet, mutta vain vähän kaloreita. Dieetin aikana ei tulisi syödä mitään kiinteää, mutta itselleni sallin kasvikset, vihannekset ja hedelmät (ei banaania), mikäli on pakko saada pureskella jotain. Varsinkin vesimeloni ja kurkku ovat hyviä, sillä poistavat nestettä. Ananas toimii hyvänä nesteenpoistajana myös, mutta sisältää kuulemani mukaan paljon hedelmäsokeria, eikä täten ole hyväksi paljon syötynä.

Nämä ovat hyvänä lisänä dieetissäni!
Oma nestedieettini alkoi tänään! Aamupalaksi join Naturdietin suklaapirtelön, joka pitää minut kylläisenä useamman tunnin ajan. Etsin testiini vielä kahta koehenkilöä, jotta saadaan parhaat mahdolliset tulokset eri kokoisten ihmisten muutaman päivän dieeteistä! Mittaukset ja punnitukset suoritetaan nestedieetin jälkeisenä aamuna ja ilmoitetaan täällä! Myös dieetin ruokapäiväkirja julkaistaan.


Olen 22-vuotias, 168cm pitkä, aamupainoni tänään 60,2kg.
Vyötäröni 67cm ja lantioni 84cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!