maanantai 8. lokakuuta 2012

Kuntoilua ja hammaslääkäripelkoa.

Viikonloppu vierähti tuttuun tapaan nopeasti. Perjantaina olin työkeikalla Motonetissa, minkä jälkeen mentiin Jukan kanssa katsomaan Ismo Leikolaa Rioon. Se oli todella viihdyttävää! Lauantaina käytiin vanhempieni kanssa syömässä Amarillossa, voi että oli herkullista! Illalla Satu loihti minulle uudet ihanat ripset JS Studiolla. Sunnuntai meni tuttuun tapaan rentoutuen ja löhöten. 

                                       Tässä kuva minusta uusien ripsien kera:


Tämä viikko lähti käyntiin taas huonosti nukutun yön jälkeen. Aamulla lähdin kuntosalille tekemään jalkatreeniä ja sen jälkeen yritin vähän imuroida tätä kaaosta. Miten neljä kissaa voikaan sotkea niin paljon? Siis enhän minä sotke.. Vaan kissat. Noh, ehkä vika on meissä kaikissa. Siivouksesta ei tullut juuri mitään, vaan ryhdyin myymään keikkoja. Siitäkään ei sitten lopulta tullut mitään, kun innostuinkin kirjoittamaan biisiä. Sekin keskeytyi kun iski nälkä, ja piti lähteä kauppaan. Melko turha päivä siis, en saanut mitään fiksua aikaiseksi.

Ensi viikonlopulle sain sentään pari työkeikkaa. Perjantaina kokeilen ensimmäistä kertaa jätskin maistatusta ja lauantai kuluu tuttuun tapaan SodaStreamin merkeissä. Jännää! Seuraavan viikon viikonloppuna lähdemmekin etelään keikkailemaan!

Tänään tosiaan kävin pitkästä aikaa Kunnonpaikassa. Viime aikoina aika ei ole tahtonut riittää kuntosalilla käymiseen, mutta nyt yritän taas puristaa sitä aikaa jostakin. Outoa, ettei minulla ole muka aikaa. Ja vielä oudompaa, että tuntuu kuin olisin loman tarpeessa. Enhän minä juuri muuta tee kuin lomaile?

Huomenna pääsee sitten taas LadySlimiin lämpöpilates - tunnille. Tai ei se suoranaisesti ole lämpöpilatesta, mutta kutsun sitä sillä nimellä. LadySlimissä siis on lämpökabinetteja, joihin kroppa menee - pää jää ulos. Kabinetissa on reilut 30 astetta lämmintä, ja siellä sitten tehdään Pilates-tyylisiä liikkeitä. Se on todella tehokasta, mutta yllättävän mukavaa! Tämän jälkeen mennään "Vibra Trim" - alustalle, jota minä kutsun tärinäkoneeksi, se on hauskan tuntuista. Treenin kruunaa kuitenkin "Ozone-terapia", jota minä tuttavallisemmin kutsun otsonihöyryiksi. Koneessa saa rentoutua 15 minuutin ajan ja tuntea kuinka lämmin ilma sivelee kehoa. Se on ihanaa!

Tässä LadySlim - palvelut vielä oikeilla nimillään:
TPM: Lämmitetyissä TPM –kabiineissa teet täsmäliikkeitä tehokkaasti ja turvallisesti vastushihnojen avulla. Lämpö edistää verenkiertoa sekä nopeuttaa aineenvaihduntaa, samalla se ehkäisee lihaskipuja ja parantaa kehon liikkuvuutta. Kesto n. 20-40min.

Vibra Trim: Vibra Trim käsittelyssä seisot tärisevällä alustalla jolloin koko vartalosi aktivoituu. Tämä käsittely ehkäisee mm. korkeaa verenpainetta, vähentää stressihormonien tuotantoa, sekä ehkäisee tutkitusti Osteoporoosia. Kesto n. 10min.

Ozone: Ozone –terapia on revoluutio ihollesi! Otsooni avaa ihohuokoset ja edistää kuona-aineiden poistumista ihokerroksista; ihosi kiinteytyy ja saa uutta hehkua. Terapia auttaa myös pääsemään eroon ikävästä selluliitti-ihosta. Kesto n. 15min.

Treeniä odotellessa pelkään kuollakseni mahdollista huomista hammaslääkäriä.... Viime kerrasta on jo lähemmäs 10 vuotta aikaa. Yksi hampaani on aivan palasina, josta aiheutuu nyt voimakasta poski - ja korvasärkyä. Huoh, kumpa olisin käynyt hoidattamassa sen heti silloin, kun hampaaseen reikä ilmestyi...

               
    Ps.  American Curlini Fili Severius juhlii tänään 2-vuotispäiväänsä <3

4 kommenttia:

  1. Sulle sopii noi hiukset!c: jaja ihana kisu:3

    VastaaPoista
  2. Onnee tolle sun kissalle Fili Severiukselle!(: ... Itte oon aina halunnu american curlin :o ♥!

    VastaaPoista
  3. Fili kiittää <3 Suosittelen rotua lämpimästi!

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!