tiistai 9. lokakuuta 2012

Kiputiloja.

Aamulla soitin hammaslääkäriin heti ajanvarauksen auettua. Jätin soittopyynnön, sillä arvelin jonoa olevan paljon. Puolen tunnin kuluttua sieltä soiteltiin takaisin, eikä aikoja enää tälle päivää ollut. Aikani meni joulukuulle. Hampaan kipeytyessä pahemmin pitää varata aika päivystykseen - siis juuri siihen, mitä tänäänkin yritin varata. Huoh.

Tälle päivää iski kamala päänsärky. Johtuneeko sekin hampaastani vai onko taas jokin flunssa iskenyt? Oli pakko jättää se kovasti odottamani lämpöpilates haikein mielin väliin. Toivottavasti torstaina onnistuu! Aion kyllä mennä kuntosalille illalla jos tämä hedari tästä helpottaa. Kunnonpaikassa on alkanut uutena nyt myös virtuaali Spinning; sitä on pakko päästä kokeilemaan.

Tällä hetkellä nämä kuntoiluhaaveet tuntuvat turhankin kaukaisilta, sillä oloni on todella voimaton. Elättelin eilen toivoa, että saisin tänään asuntoni kunnolla siivottua. Suursiivous olisi edessä. Mutta ei tänään.

Kipeänä ja voimattomana tekee aina kummasti herkkuja mieli. Johtuukohan se siitä, kun muuten on niin kehno olo? Herkkujen uskotellaan parantavan edes vähän olotilaa ja mieltä. Myönnän kyllä itsekin sortuneeni tähän samaan monta kertaa. Mutta nyt en. Nyt tekisi vain mieli nukkua tämä päänsärky pois.

Hommaa olisi vaikka kuinka paljon. Ensi viikon keikkojen myynti on vielä kesken, eli kiire tulee! Kaikki jää aina viime tippaan... Vaalikampanjointikin on niin pahasti vaiheessa, että ihan itkettää. Olisi niin paljon tekemistä, ja juuri silloin kärsin aivan kamalasta hedarista. Se on sitä minun tuuriani...

Toivottavasti saadaan keikka-asiat kuntoon! Jospa Minna olisi reipas ja ehtisi hoitaa niitä. Taidan lähteä nyt lepäämään ja ottamaan särkylääkettä... Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!


                        

2 kommenttia:

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!