lauantai 29. kesäkuuta 2013

Kuvauksia.

Apua, tasan viikko aikaa ja elämäni ensimmäinen oikea musiikkivideo on lähes paketissa! Miten jännittävää. Odotan projektia innolla! Siinä on mukana niin paljon upeita ihmisiä, ystäviäni ja uusia tuttavuuksia. Jaiks, miten siistiä!

Haluan tottakai näyttää videossa hyvältä, joten täytynee varata kampaaja-aika. Kynsiajan varasin jo Helsinkiläisestä Kynsistudio Saosta, sillä oma taitava kynsiteknikkoni oli buukattu pitkälle ajalle täyteen. Jotenkin tämä levyprojekti häiritsee ajantajuntaani, enkä ole oikein tajunnut huolehtia muita juoksevia asioita aiemmin. Onneksi levy alkaa olemaan loppusuoralla.

Kynsien ja hiuksien lisäksi haluan kehoni nesteet kuriin, niimpä jääkaappini on buukattu täyteen Nutrilettin ateriankorvikkeita ja rahkaa. Ensi viikko mennään kokonaan niiden voimin! Kumpa ehtisin myös pari kertaa käydä EasyFitissä treenaamassa. EasyFitissä on myös infrapunasauna, jonka sanotaan "sulattavan läskiä"! Sitä on pakko päästä kokeilemaan. Pitäisi myös luultavammin varata aika suihkurusketukseen, sillä kalpea lumikkimainen ihoni ei ole kovin kesäinen... Ainakin tuleviin promokuviin asialle täytyy tehdä jotain, jos ei nyt jo aiemmin. On se vaan hankalaa olla nainen.

Uudet promokuvani tosiaan otetaan heinäkuun puolen välin jälkeen! Otamme studio - ja ulkokuvat, ja uskon, että kuvista tulee todella upeat! Kuvissa on avustajina paljon upeita malleja! En malta odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!