torstai 13. kesäkuuta 2013

Reissailua.

Olipa siinä reissu. Perjantai kului pakatessa ja stressatessa reissua, ja aikaisin lauantai aamuna lentokoneemme suuntasi kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Siskoni tuli hakemaan meidät lentokentältä ja vei vanhempieni luokse Espoon Leppävaaraan. Aamupalan jälkeen alkoi laittautuminen, sillä pian alkaisi isäni synttärijuhlat. Tarkoituksemme oli myös esittää juhlissa pari kappaletta - ihan ilman mitään laitteistoa, hyvin mielenkiintoista.

Ilma oli upea, ja istuimme juhlapaikan pihalla ottamassa aurinkoa. Isäni vanha työkaveri tuli juttelemaan ja pyysi lopulta nimmarin vanhaan levyyni, jonka hän oli muinoin ostanut. Olin otettu huomiosta. Esiinnyimme heti juhlien alkupuolella, minkä jälkeen kuulimme paljon kehuja. Heh. Esiintymisen jälkeen söimme, vaihdoimme keikkakuteet ja odottelimme kyytiä keikkapaikalle.

Saavuimme Jakomäen nuorisotalolle, jossa oli mahtavat tarjoilut voileipä - ja täytekakkuineen. Yritimme ahdata herkkuja jo täysiin mahoihimme, ja hyppäsimme lavalle. Keikka sujui olosuhteisiin nähden hyvin, sillä teknisiltä ongelmilta ei taaskaan vältytty. Lähdimme keikan jälkeen takaisin juhliin, jotka olivat jo loppumetreillä. Niimpä lähdimme majapaikkaamme odottamaan illan toista keikkaa.

Olimme aivan poikki. Teki mieli vain nukahtaa. Äänikin oli täysin käheä. Kaverini tuli hakemaan meitä illalla, ja suuntasimme Vantaalle Red Onioniin. Soundcheckissä kesti tunteja, eikä laitteet pelittäneet toivotulla tavalla. Lopulta ne saatiin toimimaan. Kuitenkin keikan alkaessa lavamonitori oli mykkänä. Huoh. Yritimme vetää keikan silti niin hyvin kuin mahdollista. Kyllä ketutti! Lähdimme heti keikan jälkeen, ja kyllä uni maistui!

Seuraavana päivänä oli lähtö Hyvinkään Glitteriin jakamaan nimmareita. Ennen nimmarinjaon aloitusta ehdin löytää itselleni upeat kengät ja käytiin syömässä jätskit. Myymälässä oli huomattavasti odotettua hiljaisempaa. Ehdin valita itselleni ihania koruja nimmarinjaon ohella. Yhteiskuvia räpsittiin jokunen, ja lopulta arvottiin kävijöiden kesken korusetti, singleni ja fanipaitani. Ihmettelin hieman kävijöiden vähyyttä, sillä kyseinen Glitter oli äänestetty suosituimmaksi facebook-sivullani. Lieneekö viikonlopulla ollut osuutta asiaan? En osaa sanoa.

Maanantaina tuottajani tuli noutamaan meidät heti aamusta studiolle. Nyt se alkaisi - levyn äänitys! Jes. Ensimmäinen päivä ei ollut kovin tuottelias, eikä lounaalla syödyt pitaleivätkään olleet hyviä. Paska päivä! Menimme siskoni luokse lähistölle yöksi, ja seuraavana aamuna suuntasimme jälleen studiolle. Mieli oli virkeä ja hommat sujuivat. Huikeaa matskua syntyi nopeasti. Olimme mielissään. Hyvä päivä! Keskiviikkona ehdimme vielä äänittää viimeiset suunnitellut kappaleet, ja yksi upea vieralijakin kävi laulamassa mahtavan kertosäkeen! Studiopäivät oli tältä erää taputeltu pakettiin. Olin niin väsynyt, mutta onnellinen, sillä olimme saaneet aikaiseksi niin uskomattoman hyvää matskua!

Lentokoneessa meinasin nukahtaa, mutta kyyti oli sen verran epätasaista etten kyennyt. Samassa koneessa matkusti Paula Koivuniemi bändeineen ja Elokuun Juno. Paljon staroja samassa koneessa, heh. Marikan mies tuli hakemaan meidät, onneksi. Olin niin uupunut. Kotona nukahdin aikaisin ja nukuin 12h. Tänään ajattelin lähinnä vaan laiskotella.

Nyt jään ansaitulle kesälomalle!

Tulevat keikat:
26.6.2013 Raatiroll, Raahe
12.7.2013 Piippola

Kuvat: Kari Markovaara, Korut: Glitter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!