keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Koulua keskellä kesää.

Niinhän se koulu alkoi sitten maanantaina. Keikkaviikonlopun jälkeen oli ikävä repiä itsensä maanantaiaamuna klo 5.30 ylös, mutta selvisin kunnialla. Hyppäsin koulukaverin kyytiin väsyneenä ja meinasin nukahtaa pystyyn matkalla Tornioon. Koulutus starttasi esittelyillä, joita jännitin painoksissa olevan ääneni vuoksi. Hädintuskin sain ääntä irti niin paljon, että kaikki kuulivat mitä sanoin. Keikkaviikonloppu otti veronsa.

Koulun jälkeen Jukka tuli hakemaan minut ja menimme Tornion kauppakeskukseen etsimään Jukalle vaatteita. Niinhän siinä kävi, että mukaani tarttui kiva takki ja neule. Heh. Onneksi tällä erää löysimme myös Jukalle shortsit. Ruokakaupan kautta lähdimme Jukan luokse Kemiin, jossa olisin yötä. Illalla päätimme lähteä vielä rantaan jäätelölle - kesän ensimmäinen kunnon pallojäde, nam!

Aamulla piti taas kiskoa itsensä väkisin ylös, huoh. Koulukaveri tuli hakemaan minut Jukan jo ollessa töissä, ja aamu alkoi nuotinnoksen merkeissä. Olin ihan pihalla. Päivän päätteeksi vain pari juttua oli jäänyt päähäni - ei mikään huippu saavutus, mutta jospa se siitä. Lähdimme kimppakyydillä kotia kohti neljän aikaan. Olin väsynyt. Onneksi näitä herätyksiä ei ole kuin kahtena päivänä peräkkäin kaksi kertaa kuussa, joten jospa minä selviäisin!

Kotiin tullessa olin täysin poikki, mutta piristyin kummasti nähdessäni paketin keittiössä. Avasin sen onnesta hehkuen, sillä minulla oli aavistus sen sisällöstä. Olin kuin lapsi jouluaamuna. Paketti oli auki, ja KYLLÄ! Siellä se oli, maailman upein mekko! DiamondGlamour lähetti minulle aivan ihanan pinkkimustan mekon, jolle olin menettänyt sydämeni viikkoja aiemmin. Olin onnessani! Tilaa oma pinkkimusta mekkosi täältä! Kurkkaa muutakin valikoimaa ja rakastu!

Mekosta piristyneenä lähdin Jonin kanssa jätskille ja juoruilemaan, jonka jälkeen Joonas jo tulikin kuvaamaan rakasta American Curl - kissaani Filiä Lemmikki - lehteen. Kuvaussessio alkoi, eikä Fili selvästikään ollut asiasta yhtä innoissaan, vaan protestoi heittäytyen jatkuvasti kyljelleen, kun olisi pitänyt seistä. Kaikki muut kissat poseerasivat upeasti, jopa Fanni - tietenkin silloin, kun heidän kuviaan ei mihinkään tarvittu. Fili alkoi hermostua, joten kuvaus piti lopettaa. Saimme onneksi pari hyvää otosta.

Kuva: Joonas Karjalainen
Tänään nukuin pitkään ja hengasin kissojeni kanssa. Lähdin pyöräilemään, käymään kuntopuistossa ja postissa, jonka jälkeen ajelin kotiin tuomaan paketit ja painuin keskustaan. Päivä vierähti ystäväni Petterin kanssa kaupungilla. Hain Glitteristä upeat korut viikonloppua varten, ja shoppailin Make Up Storesta hienon meikkilaukun. Torilta matkaan tarttui lippis ja leopardisankaiset aurinkolasit. Päivä oli mukava.

Odotin innolla pakettejen avaamista, sillä tilasin MiMaxilta uusia kynsitarvikkeita. Voin taas tehdä kynsiäkin, kun sain lisäystä tarvikkeisiin. Nyt löytyy paljon erilaisia upeita koristeita, sekä kahta sorttia geeliä, jotta löytyisi juuri asiakkaalla parhaiten pysyvä vaihtoehto. En malta odottaa, että pääsen työstämään seuraavat kynnet. Se on niin käsittämättömän terapeuttista puuhaa!

MiMax lähetti minulle myös kaksi China Glaze - kynsilakkaa, jotka aion arpoa blogikilpailun osallistujien kesken lähiaikoina ;) Pysy siis kuulolla! Kynsilakat ovat todella laadukkaita ja upean värisiä!

Huomenna olisi luvassa kokoonpanon kanssa palaveria, ja pitäisi treenailla levyn kappaleita, sillä äänitykset alkavat maanantaina HUI! Lauantaina lennetään Helsinkiin, ja päivä onkin täynnä tohinaa isäni syntymäpäivän ja keikkojemme vuoksi. Odotan sunnuntaita todella kovasti, sillä silloin vierailen Hyvinkään Glitterissä, jonne kuuntelijani saavat tulla moikkailemaan minua! Glitterissä jaetaan singleä ja nimmareita, arvotaan palkintoja ja napostellaan pikkupurtavaa. Paikalla otetaan myös yhteiskuvia. Kuopion Glitter oli menestys, joten odotan Hyvinkäätä innolla! Miksi Hyvinkää? Se äänestettiin facebook-sivullani suosituimmaksi. Sinne siis!



4 kommenttia:

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!