tiistai 18. kesäkuuta 2013

En aio jarruttaa.

Jee, vihdoin ja viimein sain julkaistua uuden biisin, ja vielä videon kera! Nopealla aikataululla ja nollabudjetilla tehty musiikkivideo on kerännyt paljon kehuja! Itse kutsuisin videota enemmänkin promovideoksi, sillä videossa ei ole musiikkivideon kaipaamaa juonellista kerrontaa. Eikä ollut tarkoituskaan.

Videon tarkoitus on luoda positiivista ilmapiiriä ja välittää hyvää mieltä, energiaa ja iloa kaikille. Haluan painottaa unelmiin uskomista, oman tiensä kulkemista ja itsevarmuutta. Ilman näitä asioita minäkään en olisi ikinä päässyt tänne asti, missä olen nyt. Teidän täytyy muistaa, että minäkin olen ihan normaali tyttö. Kuka vaan voi saavuttaa unelmansa, kun uskoo siihen ja on valmis tekemään töitä sen eteen. Minulla on vielä pitkä matka edessäni, mutta voin kertoa saavuttaneeni kaiken sen, mitä halusin. Elän unelmaani.

Kyseessä on tosiaan ensimmäinen videoni, joten olen ihan extra-iloinen sen valmistumisesta! Kyllähän me pienenä siskoni Kiiran kanssa teimme kaksikin musiikkivideota huonoja taskukameroita käyttäen, ja huonosti editoiden alkeellisella elokuvatyökalulla, heh. Muistan, kuinka viiletin pitkin Espoon Leppävaaraa yli-isoissa housuissani pokan pettäen lähes joka otolla. Muistan, kuinka ihmiset katsoivat, ja kuinka kuuntelin kappaletta jättimäisistä kuulokkeistani samalla kun räppäsin sitä videolle. Otimme "cooleja" autokohtauksia Kiiran ikivanhaa autoa käyttäen. Heh, hauskoja muistoja. Maasta se pienikin ponnistaa.

Kun julkaisin videon tänään facebookissani, ilahduin siitä kuinka monet nuoruuden ystäväni pistivät kommentteja. Erityisesti ilahdutti kommentti siitä, kuinka minusta ollaan ylpeitä. Nämä entiset ystäväni näkivät urani alkuvaiheen hyvinkin läheltä, joten oli mahtavaa saada heiltä palautetta. Se todella kosketti minua. Toivon, että joku päivä tapaisin näitäkin ystäviä ja vaihdettaisiin vuosien kuulumiset. Olisi upeaa saada niinkin hienoja ihmisiä takaisin elämääni. Harmi, kun aikoinaan muuton myötä niin monet ystävistäni jäivät. En voisi väittää, ettenkö olisi monesti ajatellut heitä ja yhteisiä kommelluksia. Toivon, että mahdollisimman moni heistä kuulisi levyni, sillä yksi kappale on kirjoitettu juurikin heitä miettien.

Videon pääset katsomaan tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!