sunnuntai 25. elokuuta 2013

Fiiliksiä.

Migreeni on vaivannut jo useamman päivän, mutta nyt se tuntuu jo helpottavan. Eilen esiinnyttiin myös Iiräpissä, vaikka lääkäri olikin vähän ajatusta vastaan. Hyvinhän se meni päänsärystä huolimatta. Silmät tosin vuotivat solkenaan, mutta ehkä liikuttuminen sopiikin herkälle naiselle! ;) Keikka oli myös siinä mielessä erikoinen, että uusi laulajavahvistus Laura esiintyi ensimmäistä kertaa kanssamme. Esiintyminen meni olosuhteisiin nähden hyvin, ja sain jakaa yllättävän monta nimmaria! Jatkobileet jäivät minulta väliin, ja tulin suoraan keikalta kotiin parantelemaan vointiani.

Kiitos yleisölle, järjestäjille ja muille esiintyjille! Hieno tapahtuma, oli ilo olla mukana!


Tässä hieman tunnelmia lavan takaa:


Aamuyöllä heräsin ikävään tapahtumasarjaan, kun kissani Fasu sai epilepsiakohtauksen. Onnistuin pysymään rauhallisena ja tukemaan pienen päätä. Kohtaus kesti jotain minuutteja, ja Fasu ulvahti sydäntä riipivästi sen jälkeen. Ei kissa ymmärrä mitä tapahtuu. Yllättävän nopeasti Fasu nousi jaloilleen ja hakeutui Pömpän seuraan, joka tunnollisesti valvoi, hoiti ja pesi Fasua aamuun asti toisen nukkuessa. Tuota kissapoikien ystävyyttä voi vain ihailla.

Huomenna saan uuden asuntoni avaimet, enkä ole vieläkään saanut pakattua toivotusti... Eiköhän tulevalla viikolla silti saada muutettua omaisuus uuteen asuntoon, ja jospa jo viikonlopuksi pääsisimme kissojen kanssa uuteen kotiin. Palkkaan muuttofirman kantamaan jättisohvani, sillä en halua kavereiden kokevan enää sitä tuskaa, heh. Muutoin asunto tyhjenee varmastikin kavereiden voimin, kun ei muuttomatkaakaan ole juuri 50m enempää. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja tavarat säilyy ehjänä!

2 kommenttia:

  1. Oli hyvä keikka sul iirapis.
    On ilo katsoa noin energistä esitystä :)

    Muuten mikä ohjelma tolla sun DJ:llä on?

    VastaaPoista
  2. DJ:n ohjelmista en osaa sanoa, ei kuulu mulle. Sillä nyt oli jotain ongelmaa oman läppärin ja kontrollerin kanssa, joten käsittääkseni käytti jotain vanhaa konettaan. Näkyvä ohjelma siis tuskin on sen nykyinen. :) Ja kiiiitoksia, kiva kuulla!

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!