keskiviikko 7. elokuuta 2013

Muuttoa ja letin kasvatusta.

Nyt on uuteen kotiin tehty kaikki tarvittavat matto-ostokset! Tänään löysin olohuoneen ja studiohuoneeni matot, joten homma on sillä taputeltu pakettiin. Omat vanhat mattoni toivottavasti menevät kaupaksi ennen muuttoa! Olen intoillut muutosta ehkä liikaakin, ja haalinut kaikenlaista tavaraa odottamaan muuttoa, heh. Toivottavasti joukossa ei olisi kamalasti sitä turhaa, jotka sitten kierrätän eteenpäin.. Epäilen säkkituolini olevan sellainen, sillä pitkäaikainen haaveeni alkaakin osoittautua vain pölyä kerääväksi heittopussiksi. Noh, aion istua siinä silti joka ilta, ainakin viikon ajan!

Olen miettinyt uuden kotini sisustusta melko (lue: tosi) tarkkaan, jonka takia omat vanhat lamppuni, tauluni ja mattoni päätyvät pois. Mukavaa vaihtelua. Olen muutosta enemmän kuin innoissani, vielä pari viikkoa pitäisi jaksaa odottaa!

Kävimme tänään kaverini Jonin kanssa Zeppelinissä katselemassa vaatteita ja sisustustavaraa. Mukaan tarttui alennuksesta paita, hiusten kuivaaja ja kiharrin. Ei yhtään kenkiä, voi että! Verkkokauppashoppailun tuloksena ostin vasta uuden valkomustan tekonahkatakin ja ihanan pinkin paidan, joka pääsi heti tänään päälle. Muuton yhteydessä yritänkin uudistaa myös vaatekaappiani, sillä vaatteisiin kyllästyy älyttömän nopeasti!

Olenkin jo aiemmin maininnut, että minulla on hiusten kasvatus - projekti menossa. Mallikeikalla viime syksynä lyhennetyt hiukset ovat alkaneet ärsyttää. Haluan pitkän letin! Enää en lyhennä tukkaani, vaan käyn pelkästään värjäämässä ja siistimässä sitä Jörö-Jukassa. Tarkoitus olisi laittaa pidennyksiä, kun tämä tästä vähän kasvaa. Olen myös miettinyt aika rankkaa värin vaihtoa, josta täytyy keskustella vakavasti kampaajani Mariannen kanssa - hän ei ilahdu ajatuksesta!

Hiuksia kun kasvattelee, niin kuten arvata voi, leikkauksen malli kulahtaa täysin. Onneksi hätä ei ole sen näköinen, vaan päähän voi laittaa tyylikkään lippiksen tai pipon! Ajattelinkin esitellä teille omat päähineeni, joita olen haalinut projektia ajatellen.

Vasemmalla alhaalla on Burlesque Tsunamin kekseliäs pipo, jossa on silmän ja suun reiät tyylikkään naamion kera. Tykkään pitää pipoa rennompien vaatteiden kanssa.

Seuraavana on Daddy's Girlin kaksi upeaa pipoa ja lippikset, jotka sopivat melkein mihin vain vapaa-ajan asuun tai sporttivaatteisiin. Ihanat timantit kruunaavat tämä kaunokaiset! Uskon, että nämä pipot ovat todella kovassa käytössä syksyn tullen!

Sitten edetäänkin Me Wen ihaniin tekstipipoihin, valkoiseen "Itsevarma ja kaunis" ja pinkkiin "Sana" - pipoon. Nämä pipot omaavat tietenkin erilaista arvoa, sillä tekstit on saanut valita itse. Me Wen trendikäs logo koristaa pipon takaraivoa. 

Pinkki iso aurinkohattu, leopardi-kuosinen kesälippa ja niittilippis ovat Glitterin valikoimaa. Pinkki hattu sopii hattaramaiseen olemukseeni täydellisesti, kun taas leohatun voi napata kaupungille päähän ja niittilippiksen keikalle! Kaksi torilta ostettua räppilippaa sopivat myös keikkapäiviin tai rap-henkisiin kuvauksiin. 

Kai näin hienon valikoiman voimin kasvattaa hiuksia ihan mielellään?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!