torstai 8. elokuuta 2013

Kissanpäivät.

Aamu alkoi mukavissa tunnelmissa, kun postiluukusta kolahti pieni paketti. Paketista paljastui aCat & liCatin lelutoimistus kissoilleni! Ajattelin ensin pihtailla leluja, mutta kun Pömppä tuijotti minua anelevasti suurilla silmillään, en voinut muuta, kuin antaa lelut heille heti. Voi että ne olivatkin mieluisia - vähän tuli riitaakin, kun toisen lelu oli aina kivempi kuin oma. Eniten leluista hullaantui porukan kuopus, eli Fili (Vili, Vilperi). Vili ei tiennyt miten päin olisi, ja millä lelulla leikkisi, joten kaappasi kaikki uudet lelut kainaloonsa.

Myös porukan johtaja, prinsessani Fanni saapui paikalle unisen oloisena ja löysi heti lempparinsa. Voi kuinka hän kiehnäsi itseään pientä karamellin muotoista lelua vasten ja sulki sen tassujensa suojaan, piiloon maatiaispojilta, jotka jo kärsimättöminä odottivat leikkivuoroa.

 
 
Vilperi touhusi innoissaan useamman lelun kanssa, ja jätti Pömpän ja Fasun nuolemaan näppejään. Sehän olisikin ollut täysi mahdottomuus, että jokaiselle olisi löytynyt yksi oma suosikki - Vilperi rakastui kaikkiin. Fanni tosin piti huolta omasta namistaan, eikä päästänyt Vilperiä sen kimppuun. Lempeänä poika Vili ei alkanut tappelemaan, vaan tyytyi omiin leluihinsa, joilla leikki väsymiseen asti. Fasu poistui jokseenkin loukatun näköisenä paikalta, mutta eiköhän hänkin pääse käsiksi leluihin myöhemmin. Pömppä on onnellinen kun on riittävästi ruokaa ja virikkeitä, ei häntä lelut niin jaksa stressata.

aCat & liCat:n lelut ovat suomalaisena käsityönä tehtyjä, uniikkeja ja persoonallisia kissanleluja. Uskoisin, että jokainen kissa rakastaa näitä! Ihanaa, että pienet muuttoapulaiseni saivat piristystä arkeen!

Tutustu aCat & liCat:tiin täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!