perjantai 16. elokuuta 2013

Kiireitä ja kuvauksia.

Kylläpä tämä alkusyksy pitääkin minut kiireisenä. Muutto ajoittuu nyt loppukuuhun ja koulukin alkoi. Opiskelen siis Torniossa lauluntekijäksi. Koulua ei onneksi ole kuin muutama päivä kuukaudessa, joten se sopii kaltaiselleni "muka kiireiselle" ihmiselle. Okei, no on minulla oikeasti kiireitä. Levy on loppumetreillä ja työkuvioiden järjestely vie aikaa. Lisäksi ajattelin alkaa treenaamaan ihan kunnolla, ja muokkaamaan kehoani - kesä kun on taas tuonut muutaman kilon... Apunani on Oulun paras kuntosali EasyFit, ja ajattelin hyödyntää myös PT-palveluita. Eiköhän tämä sohvaperunakin saada taas ruotuun!

Odotan muuttoani todella innokkaasti, mutta sekin tuo läjäpäin lisää työtä. Pitäisi selvitellä muuttofirman lisäksi ainakin edullisempi sähkösopimus. Pakkaaminen ei ole edistynyt juurikaan alkuinnostuksen jälkeen, eikä seinien väriäkään ole vielä päätetty. Huoh. Hommaa olisi. Kaiken tämän muuttohärdellin lisäksi joudun jatkuvasti setvimään keikkamyyntipuolta, joka rasittaa ihan mielettömästi. Olen yrittänyt ulkoistaa myynnin, mutta silti joudun itse hoitamaan asiat. Ei kiva.

Olen yrittänyt hillitä stressiäni erilaisilla mielenhallinta-harjoituksilla. Ne oikeasti auttavat! Samantyyliset harjoitteet auttavat myös kehonhallintaan, ja lievittävät esim. kiputiloja. Näitä harjoitteita opetettiin minulle kuntoutuksessa selkäni takia. Kuntoutuksesta puheenollen, viimeinen jakso onkin jo ensi kuussa! Viimeisellä kerralla katsotaan edistymistäni, jonka tiedän olevan valtava, ja varmasti mietitään yhdessä tulevaisuuttani.

Ensi kuussa pitäisi suunnata Helsinkiin äänittämään levyni viimeiset kappaleet. Jännittävää. Toivon sydämestäni, että levystä tulisi todella hyvä! Ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä. Musiikkikuviot ovat kyllä edenneet nyt ihan kiitettävästi, ja toivon että hommat edistyy jatkossakin. On mukavaa tehdä sitä, mitä eniten rakastaa ja kaikista upeinta olisi elää sen tuomilla tuloilla.

Syksyäni vauhdittavat myös useat kuvaukset. Olemme kuvanneet paljon uutta promomatskua, jonka lisäksi olen ollut ihan vain mallina. Nautin kameran edessä olemisesta todella. Siinä saa heittäytyä ja näkee itsensä ihan uudessa valossa. Haaveilen, että pääsisin joskus vielä näyttelemään.

Kuvasimme keskiviikkona raahelaisen kuvaajan, Olli-Pekka Tervon kanssa. Tapasimme ensi kertaa, mutta jännitin yllättävän vähän. Lieneekö syynä siihen se, että olimme kotonani. Kissat aiheuttivat päänvaivaa jatkuvasti, kun pomppivat taustalakanan tai valojen päällä. Se oli jopa hieman noloa, mutta minkäs minä pienille uteliaille karvakorville mahdan. Saimme kuitenkin lopulta ihan kivoja kuvia kasaan. Tämän tekstin kuvituksena näet niistä vedoksia. Mitä pidät?

Ihanat koruni ovat tietenkin Glitteristä ja upea leopardimekko DiamondGlamourin valikoimaa. Kynteni ovat helsinkiläisen Kynsistudio Saon taidonnäyte.


1 kommentti:

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!