sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Keikkailua lähiöbaarissa.

Iiräppi.
Eilen keikkailtiin Oulussa Välivainion lähiöbaarissa, Vanhassa Artturissa. Olimme väsyneitä heti roudauksesta alkaen, eikä muutama vanhus herättänyt luottamusta katsojista. Mukanamme oli Mournfull Linesin riveistä tuttu Mikael, joka auttoi äänentoiston kanssa. Baarin omistaja oli todella sympaattinen ja ystävällinen nainen, joka huolehti, että meillä oli kokoajan kaikki hyvin, ja jaksoi uskoa, että nuoria tulee paikalle.

Kello kulki. Pyörittelimme peukaloita, söimme ja juttelimme. Showtime alkoi olla käsillä. Ihmisiä oli kourallinen, ja keski-ikä hipoi eläkeikää. Pyöräytimme intron päälle ja olimme huvittuneita tilanteesta. Spiikkasimme nauraen, ja aloitimme ekan rallin. Eteen tuli pari ihmistä tanssimaan. Toisen biisin aikaan baariin alkoi tulla nuoria, ja pian tanssilattialla olikin jo täydet bileet käynnissä! Keikan jälkeen kirjoittelin pari nimmaria ja juttelin ihmisten kanssa. Oli ihana kuulla, kun eräs vanhus tuli kiittelemään, että tämä oli upein juttu, mitä hän on nähnyt kymmeneen vuoteen. Annoin vanhukselle fanikortin muistoksi, jonka hän huolellisesti pisti rintataskuunsa säästöön. Paikalle oli saapunut myös pari kaveriani, joita en ollut nähnyt aikoihin - harmi, ettei tilanne antanut periksi jutella sen enempää. Yritimme nopeasti pistää kamat kasaan ja lähteä kotiin. Uni maistui.

Keikasta jäi hyvä maku suuhun, vaikka aluksi tilanne näyttikin koomiselta, ja jopa melko pahalta. Onneksi ihmisiä saapui paikalle, ja pieni porukka bailasi kuin viimeistä päivää! Heitimme Pessin kanssa vitsiä väliin ja vedimme kaikki biisit, mitä kahdestaan pystyimme. Pääasia tietenkin oli se, että katsojat selkeästi nauttivat ja heillä oli hauskaa. Se oli mahtavaa katsottavaa!

Kun he kiittelivät minua, minä kiittelin heitä!


Uudet housut ja Converset<3
Muuttoni ei ole sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Saadessani avaimet, huomasin pesuhuoneen olevan edelleen sotkuinen, samoin ikkunoiden. Pakastin oli homeessa ja rikki. Hienoa. Isännöitsijä hoiti siivouksen paikalle nopeasti, mutta odotan edelleen uutta jääkaappi-pakastinta. En pääse muuttamaan ennen sen tuloa. Harmi! Suurinosa omaisuudestani on jo siirretty uuteen kotiin, ja odotan muuttoa kuin lapsi joulua.

Kuun vaihde toi taloyhtiöömme uusia asukkaita, ja mielessäni mietin, etteivät he tiedä mihin muuttivat. Täällä siis kun ei toimi ilmastointi, viemärit reistaa ja äänieristeet puuttuvat. Täällä millekään asioille ei tehdä mitään. En kestä enää, haluaisin jo muuttaa pois! On meinaa todella ikävää, ja jopa raskasta kuulla naapureiden toimet puheesta lähtien... Maksan siis kallista vuokraa, vaikka en saa minkäänlaista yksityisyyttä, eikä tätä kodiksi voi kutsua. Onneksi yli vuoden etsinnän jälkeen viimein löytyi uusi sopiva asunto. Uudesta kodistani tulee upea!

Olen hommannut kaikkea ihanaa uuteen kotiini, verhoista ja lampuista lähtien. Sisustus on tarkalleen mietitty, jotta viihdymme kissojen kanssa. Iso jättisohvani ei muuta mukana, sillä se on kertakaikkiaan liian iso meille. Haluan tehdä kodistani viihtyisän, kotoisan ja käytännöllisen. Esittelen sen teille sitten videon kera, kun se viimein on valmis. Pääsette siis ensimmäisten joukossa vierailemaan kotiini!

2 kommenttia:

  1. Olen kuunnellut musiikkiasi jo jonkin aikaa ja sanoitukset ovat aivan mahtavia:) Olisi todella mahtavaa jos sinut näkisi Jyväskylässäkin keikkailemassa. Ja ihan tällein muuten vain mistä noi sun maastokuvioiset housut on? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiva kuulla, kiitos! Toivotaan, että lähitulevaisuudessa päästään Jyväskyläänkin :) Housuni ovat muistaakseni Brandokselta, mutta monet muutkin liikkeet myyvät samantyylisiä housuja.

      Poista

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!