torstai 5. syyskuuta 2013

Iloa liikunnasta.

Kotiuduin juuri Ritaharjun EasyFitistä, jossa tapasin personal trainer Marko Vähäkankaan. Marko teki minulle saliohjelman, huomioiden lähtökohtani, sairauteni ja tavoitteeni. Ohjelma on mielestäni mukavan yksinkertainen, mutta silti kiinnostava. Enköhän saa tämän avulla taas kiinni salitreenistä ja innostukseni palaamaan! Toivottavaa olisi saada tietenkin myös tuloksia.

EasyFit Ritaharju on avara, valoisa ja tilava kuntosali, jossa on laitteita joka lähtöön. Arvostan salissa kokoa, sillä vihaan, jos joku hengittää niskaani kun treenaan. EasyFitissä ei myöskään tarvitse jonotella pitkiä aikoja laitteisiin, sillä samoja lihaksia voi treenata usealla eri laitteella - tosin nyt päivällä oli niin hiljaista, ettei jonoa olisi muutenkaan kertynyt. Illalla asia voi olla toisin. 

Perinteisen kuntosaliharjoittelun lisäksi EasyFitissä on kattava lista ryhmäliikuntamuotoja, joista löytyy mm. Joogaa, Kahvakuulaa ja erilaisia jumppia. Treenin päälle on mukava istahtaa infrapunasaunaan, joka "sulattaa läskiä" - nätimmin sanottuna polttaa kaloreita, rentouttaa ja parantaa aineenvaihduntaa. Infrapunasauna oli minulle ihan uusi juttu; kaverin kanssa siellä varmasti vierähtäisi useitakin toveja!

Toivon, että innostun käymään salilla useita kertoja viikossa ja lisäksi lenkkeilemään. Toivottavasti liikkumisen lisääminen tuo myös motivaatiota ruokavalioon, joka on ollut ihan mitä sattuu viime aikoina... Kunhan saan muuton aiheuttaman stressin alta pois, aion panostaa hyvinvointiini täysin! Se on vain niin mahtava fiilis, kun käy liikkumassa - sitä ei voita mikään.

2 kommenttia:

  1. Onnea treeneihin!

    Selkeetä tekstiä jota on mukava lukea :)

    www.live-heart-laugh.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Sinut on haastettu!:)
    http://wocsu.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!