tiistai 3. syyskuuta 2013

Asenne ratkaisee.

Niinhän se kesä vaihtui taas syksyksi... Kyllä sen aamulla huomaa, kun on nukkunut ikkuna auki, ja varpaita palelee herätessä. Lattia on kylmä. Ensimmäinen aamu, kun piti vetää sukat jalkaan herätessään. Lehdetkin kellertävät jo, ja kylmä syksyinen tuuli piiskasi kasvoja eilen iltalenkillä. Syvä huokaus. Nytkö se kesä jo loppui? En ehtinyt juurikaan nauttia auringosta rannalla tai terassilla, ja nyt olisi taas pitkä kylmä ajanjakso edessä. Mistä saan virtaa kestää sen? Vielä syvempi huokaus.

Harmittelut sikseen, sillä kaikki on vain omasta asenteesta kiinni. Mieti mitä kaikkea kivaa talvella voi tehdä! Pimeät illat houkuttelevat murun kanssa viltin alle, niiden ihanien tuoksukynttilöiden valossa. Yksinäiset koti-illat taasen vietetään lukien lehtiä, syöden suklaata ja kuunnellen lempiballadeja kynttilöiden loisteessa. Ja mikä onkaan sen parempaa, kuin luistella pienessä pakkasessa ja nauttia kuumaa kaakaota istuen kentän laidalla lumihangessa? Tai heittäytyä hetkeksi lapseksi, ja lähteä pulkkamäkeen. Sen jälkeen vetää napa täyteen perinteistä hernerokkaa. Ja mieti niitä ihanan pehmoisia aamutossuja, jotka voi heittää heti herätessään jalkaan, tai sitä miellyttävän pinkkiä ja lämmintä kokovartalojumpsuittia, jonka sisään on turvallista piiloutua pakkasilta. Ah, niimpä!

Ajattele aina asioiden positiivisia puolia.


Talvella on tärkeää syödä paljon vitamiineja ja terveellistä ravintoa. Talvi on myös parasta aikaa antaa kesäkiloille kyytiä! Nutrilett auttaa painonpudotuksessa ja on osana tasapainoista ruokavaliota. Positiivisin mielin kohti talvea, ja sen yli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!