keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Verkkokauppa auki.

Tätä kuosia myynnissä!
Huhhuh, nyt on verkkokaupan kimpussa aherrettu pari päivää, ja alkaa olemaan melko hyvällä mallilla. Kauppa avattiin eilen ostajille, ja sinne lisäillään jatkuvasti uusia tuotteita. Myös kuuntelijat saavat ehdottaa tuotetta, kuviota ja tekstiä. Parhaita ideoita toteutetaan ja palkitaan. Kurkkaa kauppaan täältä!

Verkkokauppa tehtiin suuren kysynnän vuoksi, ja toivon, että kuuntelijat nyt ostavat haluamansa tuotteet, sillä ne ovat vain heitä varten tehty. Emme me itsellemme tuotteita myyntiin tee, vaan teille. Ainoastaan teille. Verkkokaupasta löytyy käyttötavaroista mm. kasseja ja mukeja, ja vaatteista naisten ja miesten yläosia; pääasiassa t-paitoja, mutta myös huppareita ja toppeja. On logoja, tekstejä ja kuvioita - jokaiselle jotakin.  

Hyvä lahjaidea Sana-faneille!

HOX! Verkkokaupan lahjakortti arvotaan lähiaikoina Sana -sivulla! Seuraa ilmoittelua ja osallistu kisailuun.

4 kommenttia:

  1. olis kiva jos ois mustanakin niitä paitoja, ku niihin valitsi väriks mustan niin se teksti hävis kokonaan :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietyt kuosit saa mustana, valitettavasti kaikkia ei :(

      Poista
  2. tiiätkö siskon kanssa tässä just mietittiin että osasta tuotteista vois jättää sen Sana-merkin pois, tai laittaa pienemmällä, että ne vois olla hienompia niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseessä on Sanan fanituotteet, joten Sanan logo on aika oleellinen! :) Erilaisia kuoseja on kymmeniä, joten varmasti löytyy mieleinen. Huomioidaan palautteesi silti jatkoa ajatellen!

      Poista

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!