tiistai 23. huhtikuuta 2013

Paljastuksia.

Perjantain keikka meni mukavasti, ja paikalla oli satapäinen yleisö. Jo soundcheckissä ilmeni teknisiä ongelmia, ja ne hieman vaivasivat keikkaamme. Ei se mitään, yleisö näytti nauttivan. Keikan jälkeen jakelin nimmareita ja sitten lähdimme Jukan kanssa viikonlopun viettoon.

Viikonloppu vierähti lähinnä suunnitellessa uusia myyntipaitoja, banderolleja, kotisivuja ja muuta graafista. Tilaamme keikoille uusia ständejä ja avaamme suuren kysynnän vuoksi verkkokaupan, josta voi ostaa fanituotteitani. Suunnittelun ohella ehdimme käydä elokuvissa katsomassa "Maman", sekä viettää herkkupäivää kera juustojen ja keksien. Nam!

Kotisivut ovat nyt tilauksessa, jes! Onhan se kivempaa, kun on erillinen kotisivu facebookin lisäksi. En vain ole aiemmin saanut aikaiseksi kirjoittaa sisältöä ja etsiä tekijää. Nyt taitava tekijä löytyi Jukan kaveripiiristä. Odotan sivujani innolla!

Keikkamyynti on sujunut hyvin, ja uusia keikkoja on varmistunut kourallinen. Lisää myydään kokoajan. Toiveita keikkapaikoista voi esittää facebook sivullani, vastaamalla asiaa koskevaan kyselyyn. Vain äänestämällä voit vaikuttaa, joten pikaisesti ääniä antamaan!

Annokseni Martinassa viime kerralla, NAM!
Lauantaina lähdemme keikkailemaan Sallaan. Reissu jännittää, mutta odotan sitä kovasti. Pysähdymme tuttuun tapaan syömään Rovaniemen Martinaan, sillä se on aivan mahtava ravintola! Suosittelen! Soundcheck keikkapaikalla on viiden pintaan, ja sen jälkeen ajatuksissa olisi lähteä kylpylään rentoutumaan matkan jäljiltä. Esiinnymme viimeisinä, eli klo 21.00. Jännää! Toivottavasti kaikki sujuu hyvin, ja yleisö pitää meistä!

Uusi biisi alkaa olemaan miksattu, ja kuulostaa todella hyvältä! Oulun keikalla olleet kuulivatkin kipaleen jo ennakkoon, kun esitimme sen ensimmäistä kertaa - Sallassa kappale kuullaan myös. Kivaa tarjoilla biisejä etukäteen niille, jotka tulevat meitä keikoille katsomaan. Haluan aina ns. palkita yleisöä, ja siksi monesti jaankin keikoilla myös levyjä ja muuta oheismateriaalia. Kappale julkaistaan vasta kesäkuun puolella, mutta se on mahdollista kuulla jo aiemmin singleltäni, jota painatetaan pieni painos Glittereihin jaettavaksi.

Lähiaikoina kannattaa seurata tarkkaan Sana - sivun ilmoittelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!