tiistai 16. huhtikuuta 2013

Aurinko paistoi risukasaan.

Joku ylempi voima oli päättänyt päiväni olevan kehno. Heräsin huonosti nukutun yön jälkeen aikaisin varaamaan lääkäristä aikaa, jotta pääsen näyttämään kipeää silmääni. Sain onneksi ajan. Nousin sängystä lopulta yhdeksän pintaan, nappasin "huumaavan" esilääkityksen ja puoli kymmeneltä Markus tuli hakemaan minut hammaslääkäriin. Markus lähti henkiseksi tuekseni, sillä kammoan hammaslääkäreitä - tai enemmänkin puudutuspiikkiä. Näimpä en ottanut puudutusta, eikä se poraaminen niin inhoittavaa ollut kun väitetään. Vähän vihlaisi. Homma oli ohi 20 minuutissa.

Markus lähti hammaslääkärin jälkeen, ja jäin itse odottamaan lääkäriaikaani, josta tuomioksi tuli silmän sidekalvon tulehdus. Hoidoksi määrättiin viikon kuuri antibioottivoidetta, ja ripsienpidennykset tulee poistattaa. Olen siis perjantain keikalla aurinkolasit päässä. Heh.

Hyppäsin pois bussista Toppilassa ja kävelin apteekkiin hakemaan antibioottivoidetta. Lähtiessäni sieltä kaivoin puhelimeni, jonka kosketusnäyttö ei kuitenkaan totellut. Muutama ärräpää siinä lenteli. Marraskuussa ostettu puhelin oli jo rikki. Kiva. Voi että ärsyttää. Nyt on sitten käytössä vanha puhelin, jolla en osaa edes näpyttää tekstareita. Sen siitä saa, kun lankesi "älypuhelimeen", heti rikki.

Kotiin päästyäni varmistelin yhden keikan, ja aloin alustamaan seuraavia. Sitten innostuinkin äänittelemään uutta biisiä, jonka kertsin Marika tulisi äänittämään myöhemmin päivällä. Työstimme kertosäettä pitkään, sillä se on aina ollut heikkouteni. Eilen onneksi olin keksinyt siihen nerokkaan sovelluksen, joka sopi Marikan suuhun täydellisesti! Kertosäkeen kruunasi taustahuudot ja Marikan hyräilyt. Täydellistä. Biisistä tuli niin hyvä, että hajonnut puhelimeni ja silmätulehdukseni unohtui välittömästi! Kappale julkaistaan singlellä, joka jaellaan Glittereistä veloituksetta.



Kyseiseen kappaleeseen tehtiin jo aiemmin erilainen kertosäe, mutta se ei ollut iskevä - lähetin kappaletta myös eri kertsinikkareille, mutta kukaan ei oivaltanut sopivaa sovellusta. Lopulta minä "maailman surkein kertosäkeiden tekijä" sen keksin! Nyt olen ylpeä itsestäni. 

Ehdimme Marikan kanssa myös käydä levyn biisejä läpi, uudistaa keikkasettiä ja pohtia uusia promokuvia. Olemme hyvä tiimi. Molemmat ovat todella kriittisiä. Tuntuu, että mitä pidemmälle hommia viedään, sitä isomman panoksen annamme musiikille, mutta teemme sen silti pilke silmäkulmassa.

Päivä siis ei päättynyt läheskään niin huonosti kuin alkoi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!