keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Siivouspäivä.

Karvakaverit uudessa Kissafanissa!
Tänään pidin pienimuotoista siivouspäivää ja treenasin samalla uutta biisiäni keikkailua varten. Kappale on niin hyvä! Imuroin asuntoni, moppasin lattiat ja järjestelin tavaroita. Onhan siinä hommaa yhdelle, sillä pinta-alaa löytyy 81 neliötä. Mukavaa, kun selkäni on toipunut sen verran, ettei se häiritse siivoamistani enää. Tykkään pitää paikat puhtaana, vaikka näin keväisin se onkin mahdoton tehtävä kissojen karvan lähdön vuoksi - saisi imuroida joka päivä, monta kertaa. Ei sovi aikatauluuni. 

Kesken siivousprojektin JS Studion Satu miesystävineen piipahti kahvilla ja poistattamassa ripseni, jotta tulehdus pääsee paranemaan paremmin. Nyt silmä on helpompi pitää puhtaana. Näytän alastomalta, kasvojeni kehykset puuttuvat, mutta terveys täytyy aina asettaa jopa kauneuden edelle. (Sanoinko todella noin?)

Hajuvesihyllyni makuuhuoneessa.
Kun ripset oltiin poistettu ja kahvit juotu, jatkui raivokas siivoaminen. Imuri heilui ja matot olivat rullalla. Kissat keksivät tietenkin hankaloittaa projektia ryömien mattorullien sisään ja avaten niitä. Huoh. Heidän täytyy aina saada osallistua kaikkeen, ja välillä se raastaa hermojani. Lue kissoistani uudesta Kissafanista! Onneksi lopulta lattiat saatiin pestyä ja matot asetettua paikoilleen. 1/5 toppihyllyistäni.
Siivouksen ohella huomasin jälleen pursuavan vaatehuoneeni, jota täytyisi taas tyhjentää turhista vaatteista. Fakta vain on, etten todellakaan käytä puoliakaan siellä olevista kuteista. Vaatehuoneessa on useita hintalapuin varustettuja vaatteita, jotka eivät ole ikinä päällä käyneet. En vain raaskisi luopua. Viimeksikin kävi niin, että aloin ottamaan myynnistä vaatteita takaisin, kun mietinkin, että jos joskus sittenkin haluan sen päälleni... Idioottimaista, sillä järkeni sanoo, etten ikinä laita sitä päälleni. Silti muuan mekot palautuivat vaatehuoneeseen myytävien listalta.


Footwayn ihania kenkiä. Uusimmat löydöt!
Toinen iso ongelma-alueeni on eteinen, joka on täynnä kenkiä. Jopa hattuhyllylläni on kenkäpareja! (Hattuhyllylle siis päätyi vain hienoimmat, eli uusimmat Footwaylta tilatut kengät.) Kaapit ovat täynnä kenkiä, ja kenkäkaappi ja kenkälaatikot pursuavat niitä. Talveksi taisin ostaa reilut kymmenen paria kenkiä, ja käytin niistä neljiä. Toissa talvestakin on edelleen käyttämättömiä nilkkureita kaapissa. Kesäkenkiä laatikoissa on jonoksi asti, sekä keikkailu, urheilu ja vapaa-ajan kenkiä niin paljon, etten edes muista koska olen viimeksi joitain niistä pitänyt.

Totesin taas, että ylimääräisistä kengistä on päästävä eroon. Onhan minulla useat kengät myynnissä, mutta se ei paljoa auta tässä kaaoksessa. Myytävät kengät ovat siististi pois tieltä, ja silti eteiseni tursuaa kenkiä! 

Vaatehuoneesta housuhyllyä.
Kengät ovat heikkouteni, ja kyllähän naisella nyt pitää olla jokaiseen tilaisuuteen sopivat jalkineet. Mistä sitä ikinä tietää tuleeko häät, hautajaiset, bileet vai illalliskutsut? Hyvä varautua etukäteen ostamalla upeita kenkiä. Entä kun niitä tilaisuuksia ei sitten tulekaan, ja kengät lojuvat vuosia käyttämättä? Niimpä. Pitäisiköhän minun lahjoittaa kenkiä pois, tai myydä niitä ihan pilkkahinnoin? Mitä teen? Ideoita?

Täytyy joku päivä hyökätä vaatehuoneen ja kenkien kimppuun ihan tosissaan, ja pistää sieltä sivuun kaikki, joita en käytä. Voisin tarvita projektiin stylistin apua, etten vahingossakaan heittäisi pois vääriä. Tavarat voisi viedä myyntiin vaikka kirpparille, sillä netissä myyminen on vaivalloista, eikä tuota oikein tulosta. Jotain näille pursuaville kenkä - ja vaatekaapeille täytyy tehdä. Kumpa vain saisin voimaa irroittaa otteen turhista ihanuuksista.

DiamondGlamourin vaatteet.
DiamondGlamourin vaatteet ovat sellaisia, joista en luopuisi vaikka olisi pakko! Värikkäät, trendikkäät ja glamourit vaatteet ovat suosikkejani, vaikka välillä on kiva pistää päälle ihan vaan lökättävät kolitsihousut. En olekaan tyylillisesti suuntaunut mihinkään tiettyyn, vaan puen päälleni aina sitä, mikä tuntuu hyvältä ja sopii tilaisuuteen. DiamondGlamourin valikoimasta löytyy kaikki. Kurkkaa vaikka itse täältä!

Osa kengistäni...
Siivous herätti tälläisiä ajatuksia tällä kertaa ja toivon, että saan joku päivä itseäni niskasta kiinni, ja turhat kamppeet lahjoitettua tai myytyä uusiin koteihin. Miksiköhän en voi ikinä olla ajattelematta ja ottaa vaan ihan iisisti turhia stressaamatta? Se ei vaan taida olla tapaistani. Aivoni raksuttavat aina, ja mietin lähes kokoajan jotakin - useimmiten kaikkea turhaa.

Noh, siivous on onneksi tältä erää takana, eivätkä kynnetkään vaurioittuneet pahasti kaksien kumihanskojen läpi, vaikka läträsin voimakkailla pesuaineilla. Huomenna tosin onkin aika Kynsistudio MiMiin, jossa minulle tehdään taas ihanat uudet kynnet. Mietin leopardikuosia, mutta mielihän ehtii vielä muuttua huomiseen mennessä...

Rakastan koristeita ja sisustustavaroita.
Tähän päivään ei juuri muuta mahtunutkaan kuin siivousta ja uuden biisin treenailua. Ehdin minä ohimennen parista keikasta käydä neuvotteluja ja tehdä yhden uuden keikkaversion. Perjantaina sitten keikkaillaan Oulussa Bysiksellä ja ensi viikolla Sallassa! Toukokuulle on myyty keikkoja jo Ouluun, Pyhännälle, Kuopioon ja Siilinjärvelle. Kivaa! Toivottavasti saamme paljon keikkaa nyt kun selkäni antaa viimein periksi esiintyä. Minä paranen sittenkin, vaikka olin jo varautunut muuttamaan koko loppuelämäni. Terveys on kaikista tärkeintä, mutta sitä ei välttämättä tajua ennenkuin sen menettää.

 

Pidä huolta itsestäsi, kehosi on temppelisi!


4 kommenttia:

 1. Jee Kuopioon ja Siilinjärvelle. Pelastit mun päivän!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, 25.5. ollaan Matkuksessa ja Salmin salissa Siilinjärvellä! :) Kirjaa päivä ylös.

   Poista
  2. Toki! Pitää vaan yrittää kyyti pummia jostain kaupuniinpäin mutta on kyllä pakko päästä näkemään. Tykkään sun musasta tosiopaljon ja sun elämän asenne kuuluu sun musasta ja auttaa huonojenki päivien yli :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!