perjantai 19. huhtikuuta 2013

Keikkapäivän aamu.

Eilen käytiin naisporukalla treenaamassa EasyFitissä. Aikani meni lämmitelyn jälkeen aikalailla muiden auttamiseen, mutta ehdin itsekin treenata hieman jalkoja ja käsiä. Rakastan juoksumattoa! Ah, mikä sitä parempi keksintö. Treenit sujuivat hyvin, ja tämän päivän kommentoinnista päätellen naisetkin tuntevat tehneensä jotain, heh.


Minulla tämä päivä on alkanut keikkamyyntiä hoitaen, ja jännittäen illan keikkaa. Kyllä, keikat jännittävät aina, vaikka niitä on satoja takana. Enimmäkseen siinä jännittää se, onko paikalla katsojia ja hyvä meininki. Tälle keikalle otimme myös uuden biisin, jonka teimme kuluneella viikolla - jännittää muistanko sanoja. Toivotaan! Enemmän polvet tutisee ensi viikon lauantaina, kun auto starttaa aamupäivästä kohti Sallaa, jossa esiinnymme East-rockissa ja Tähdessä!

Kohta pitäisikin jo alkaa meikkaamaan ja katsomaan illaksi vaatteita. Silmäni on jo vähän parantunut, mutta joudun edelleen laittamaan siihen antibioottivoidetta - se rajaa aika paljon meikin mahdollisuutta. Myös poistetut ripsenpidennykset harmittavat, sillä omat ripseni ovat todella lyhyet ja kärsineen näköiset. Jospa vedän vaan kotoisasti ne aurinkolasit päähän...

Eilen kävin laitattamassa uudet kynnet. Nyt on kyllä niin uniikit, ettei varmasti tule vastaan kellään muulla! Ideani höystettynä Mirkan toteutuksella ei voi muuta kuin olla hyvä, upea ja mahtava. Olen niin iloinen uusista kynsistäni, kevään piristäjät. Varmasti cooleimmat ikinä!

Jospa pikkuhiljaa lähtisin pakkeloimaan sitä naamaria, ettei taas mene ihan viimetinkaan, kuten monesti on tapana.

Tänään Bysiksellä klo 19.00 ! Liput 8€!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!