keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappuja.

Voi miten jännittävää! Varasin ständikuvauksen ensi viikolle. Toivottavasti DiamondGlamourista ehditään lähettämään stylistin valitsemat vaatteet kuviini. Korut käydään tuttuun tapaan valitsemassa Glitteristä. Toivottavasti kuvista tulee upeat! Ainakin kuvaamo on Oulun parhaita, joten luotto on kova. Myös luottostylistini ja huippumeikkaaja ovat asialla, joten uskoisin homman toimivan.

Sain vihdoin puhelimeni huollosta. Alkoikin jo ottamaan päähän vanha luuri, joka sammuu jatkuvasti. Toivottavasti puhelimeni nyt kestää ehjänä hieman pidempään.. Marraskuussa ostettu kapistus lahosi käsiin pari viikkoa sitten. MURR!

Paljon on tullut kyselyjä facebookissa, että miten se vappu meni? Ihan hyvin, kiitos. Eilen istuimme kaverini Tanjan kanssa kahvilassa koko illan jutellen ja hörppien kahvia. Tilasimme myös herkulliset leivokset. Tänään taasen aamu alkoi kuntopuistolla ja pyörälenkillä, yhdessä Aksun kanssa. Kuntoilun jälkeen kahvittelimme jutellen pääasiassa musiikista. Mukavaa, kun on joku joka ymmärtää ja tuntee samoin. (Kuuntele Aksun uusi biisi tästä!)

Näimme Tanjan kanssa tänäänkin. Hän asuu eri paikkakunnalla, emmekä näe turhan usein. Näimpä jouduinkin perumaan pohjoisen reissun, jotta ehdimme hengata Tanjan kanssa. Väsäsin hänelle pinkit geelikynnet ja teimme illasta ruokaa. Päivä oli mukava ja juttua riitti.

Singlen kannet valmistuivat. Ne ovat upeat! Olen todella iloinen. Ei enää kauaa, ja single näkee päivänvalon! Samoihin aikoihin aukeaa myös kotisivuni. Mahtavaa. Kuvaamme myös promovideon yhteen singlen kappaleeseen, ja se olisi tarkoitus julkaista kesäkuun alussa. Jospa ne musahommat lähtisivät rullaamaan pikkuhiljaa oikein kunnolla! Pidetään peukkuja!


Muista kurkkia keikkakalenteria tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!