sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Singlen huumaa.

Sana, Tanja Vähäsarja & DJP1.
Halleluja, single on valmis, ja se on niiiiiin uskomattoman kova! Kyllä nyt on meidän jengi tehnyt hyvää duunia! Kiitokset siis vieraileville tähdille Tanja Vähäsarjalle ja Maricelille, sekä uskomattomille tuottajille ja upeelle miksaajalle Lasselle! Singlen kansista vastaa miesystäväni Jukka, joka on varmaan graafisen suunnittelun uusia neroja! Single menee painoon tulevalla viikolla. Tällä setillä on hyvä lähteä eteenpäin! Cool!

Keikkakalenteria on päivitelty ahkerasti, ja touko-kesäkuun vaihteessa ollaankin sitten kaikki viikonloput tien päällä! Fanitapaamisiakin on suunnitteilla pitkin Suomea, jotta pääsen tapaamaan kuuntelijoitani ja jakamaan singleä ihan henkilökohtaisesti. Oon ihan täpinöissä! Kuuntelijani ovat minulle todella tärkeitä ja rakkaita tukijoita, joten haluan ehdottomasti tavata, jutella ja kiittää mahdollisimman monia.

Tulevalla viikolla on luvassa keikkaa, haastattelua ja kuvauksia. Toukokuulle pitäisi myydä vielä jokunen keikkakin ja kesäkuun alkuun suunniteltu kiertue. Tämän lisäksi täytyy kirjoitella levyn kertsejä ja kehitellä melodioita, opetella sanoituksia ja tehdä kaikista kappaleista demot. Tekemistä riittää! Onneksi ensi viikonloppuna olen vielä vapaalla (työkeikkaa huomioimatta), joten ehkäpä ehdin tehdä kaiken oleellisen. Etsinkin avukseni päteviä keikkamyyjiä, yhteys: sana.music@hotmail.com

Jukka taiteili minulle viikonloppuna uudet upeat nimmarikortitkin, joita juuri tilasin läjäpäin. Mahtavaa! Nimmarikortteja jaellaan halukkaille aina keikoilla, vapaa-ajalla hihasta nykäisemällä ja jopa postittaen kauemmaksi. Alapuolella ohje postitukseen.

Sanan fanikortti nimmarilla suoraan postilaatikkoosi, hintaan 2,5€? Pistä sähköpostia os. sana.music@hotmail.com otsikolla "nimmarikortti", takaisin saat maksutiedot (verkkopankki). Maksun yhteyteen kirjoita viestiin osoitteesi! (Useampi nimmarikortti samassa paketissa 1€/kpl.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!