torstai 23. toukokuuta 2013

Draamaa.

Olipa melkoista draamaa taas nämäkin pari päivää. Menetin ystäväni, yhteistyökumppanini ja keikan. Ei kuulosta hyvältä. Avaan vähän tätä juttua teillekin, sillä tapani mukaan sen kummemmin kaunistelematta kerron asioista, joita minulle sattuu. Toivon, ettei kukaan teistä petä ikinä ystäväänsä. Ystävät ovat kultaakin kalliimpaa! Muistakaa, että ystävien laatu ratkaisee, ei määrä.Voin siis olla edelleen tyytyväinen tilanteeseeni.

Eräs yhteistyökumppanini lähentyi ystäväkseni asti kuluneen talven ja kevään aikana. Olimme läheisiä. Juttelimme usein puhelimessa ja vietimme aikaa yhdessä vapaa-ajalla. Meillä synkkasi todella hyvin. Hän päätti yllättäen alkaa järjestämään musiikkitapahtumaa - kaikki oli tapahduttava niin nopeasti, että olin hieman kauhuissani. Hommat alkoivat rullaamaan, ja päädyin esiintyjälistalle ilmaiskeikalle - kuten jokaisen yhteistyökumppanin kohdalla.

Yritin auttaa ystävääni omien aikataulujen salliessa - keikkamyynti ja levy veivät isoimman siivun aikaani. Muutenhan minäkin olisin tämän kevään järkännyt isoa hyväntekeväisyystapahtumaa syksylle, mutta löin hanskat tiskiin ajanpuutteen vuoksi. Yritin silti parhaani ystäväni hyväksi. Se oli hankalaa, sillä hän ei halunnut ottaa apua vastaan. Vetäydyin jutusta.

Kahvittelimme eräänä päivänä ja juttelimme kaikenlaista. Sanoin, etten halua tapahtuman vaikuttavan meidän ystävyyssuhteeseen - olimme asiasta samaa mieltä. Aloin avautumaan ystävälleni eräästä asiasta, joka vaivasi mieltäni. En ollut aiemmin kertonut siitä kenellekään, mutta luotin ystävääni. Keskustelumme kohensi mieltäni. Olin onnekas, että minulla oli tuollainen ystävä!

Pari viikkoa vierähti, ja sainkin kuulla, että ystäväni oli kertonut asiani eteenpäin. Olin järkyttynyt. Olin täysin shokissa. Olen edelleen ihmeissäni asiasta, mutta onneksi oikeat ystäväni ovat piristäneet mieltäni, sekä ajatus viikonlopun keikkareissusta.

Tänään aamulla minua odotti facebookissa yön pikkutunneilla laitettu viesti, jossa kerrottiin, ettei minua tarvita keikalle tapahtumaan. Okei, no tämähän ei ole minun menetys - ilmaiseksi kun olisin esiintynyt, kaikki raha siis olisi mennyt tämän ex-ystäväni taskuun. Ilmoitin asiasta kokoonpanolleni, joka suhtautui asiaan hyvin, ihmetystä herätti päivän varauksesta aiheutunut tulon menetys. Olen silti vain tyytyväinen, että sain tälläisen "ystävän" ulos elämästäni, enkä ole hänelle mitään velkaa - en edes esiintymistä enää.

Joku fiksu joskus sanoi, että pidä työ ja henkilökohtainen elämä erillään - niin aion tästä lähtien tehdä. Koska kaikella on aina tarkoituksensa, ja kaikesta löytyy jotain positiivista, löytyi taas tästäkin; hässäkästä aiheutunut mielipaha auttoi äänittämään pitkään rästissä olleen kappaleen, ja avasi taas silmäni; sai minut arvostamaan oikeita ystäviäni triplasti enemmän. Olen kiitollinen jokaisen tuesta, vaikka en sitä aina ääneen sano. Rakastan teitä kaverit!

Kohtele muita, kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan.


Viikonlopun keikat:
24.5.2013 Kaupungin teatteri, iso sali, Oulu klo 15.30 -S-
24.5.2013 Liikuntahalli, Keitele klo 20.00 -S-
24.5.2013 Pihkuri, Viitasaari (Liput 8€) K18
25.5.2013 Kauppakeskus Matkus, Kuopio, klo 13.00 ja 15.00 -S-
25.5.2013 Ahmon koulu, Siilinjärvi, klo 19.30 -S-

Sana nimmarikeikalla Matkuksen Glitterissä keikkojen jälkeen! Ylläripalkintoja niille, jotka sanoo kassalla lempivärini!? Jaossa mm. singleni!

1 kommentti:

  1. Oot kuule mahtava mimmi sekä ihana räppäri! Järkkäsin kaiken viikonlopulla niin että pääsen katsomaan sua kolmen esitykseen :) Oon enemmän kun innoissani, kun oot tsempannu mua välillä facebookin puolella jne, oon uskomattoman onnellinen että nään sut :)

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!