tiistai 7. toukokuuta 2013

Kuvauksia.

Aaarg, huomenna on promokuvaukset !!! Jännittää ihan hulluna. Kuvaaja on tuntematon, mutta toivon että pääsen silti fiilikseen. Yleensä jännitykseni on esteenä onnistuneille kuville, mutta nyt on pistettävä parastaan! Paikalle tulee myös kaverini making of - kuvaajaksi, ja ottaa myös videomatskua kesällä ilmestyvää promovideota varten. Siistiä! Stylistini valitsi tosiaan vaatteeni DiamondGlamourista ja korut Glitteristä. Kengät löytyivätkin omasta kokoelmastani (ylläri), ja ilokseni saankin jalkaan lempparini, eli Footwaylta ostetut niittikorot! Jes!

Nappasin teille kuvat kuvausmekoista sovittaessani niitä. Miltä näyttää?

Mainitsinkin äsken jo promovideosta, jota kuvailemme toukokuun ajan. Video julkaistaan näillänäkymin kesäkuussa youtubessa ja facebook-sivullani. Videota olisi tarkoitus kuvailla Oulun lisäksi myös keikkareissuilla. Siistiä! Vihdoin ja viimein videomatskua.

Etsimme videoon läjäpäin avustajia! 


Ensimmäinen yleinen kuvaussessio on to 16.5.2013 Oulun Glitterissä klo 19.00-20.00! Sitä ennen jakelen Glitterissä nimmareita ja juttelen kuuntelijoiden kanssa. Singlen kappaleet ovat ensisoitossa tapahtuman aikana! Sinne siis hakemaan nimmaria, tai mukaan heilumaan jos haluaa avustaa videon teossa ja saada oman tähtihetkensä! Muistathan kysyä luvan vanhemmiltasi, sillä tulemalla kuvaussessioon, hyväksyt näkyväsi promovideolla!

Tässä vielä enemmän infoa:
Muistutatko kaukaisesti tai läheisesti rap-artisti Sanaa? Oletko 9-13-vuotias? Asutko Oulun lähellä? Pääsisitkö videokuvauksiin to 16.5. klo 19.00-20.00 Oulun Glitteriin? Laita lyhyt esittely itsestäsi kuvan kera s-postiin sana.music@hotmail.com ! Valitulle ilmoitamme henkilökohtaisesti. Tämän roolin lisäksi ihan jokainen on tervetullut mukaan videokuvaukseen Oulun Glitteriin 16.5. alkaen klo 19.00! Kuvaukseen osallistuneet saavat tuotelahjan. Samana päivänä Oulun Glitterissä ensisoitossa singlen biisit, Sana jakamassa nimmareita ja juttelemassa kuuntelijoiden kanssa klo 17.00-19.00, ja jaossa kivoja tuoteylläreitä ! Tule paikalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!