maanantai 6. toukokuuta 2013

Teknisiä ongelmia.

Huhhuh. Olimme keikkailemassa Oulussa nuorisokahvila Bysiksellä Punaisen Ristin järjestämässä tapahtumassa. Ilmaiseksihan me siellä poikkeuksellisesti esiinnyimme; hyväntekeväisyytenä. Vastineeksi olin pyytänyt, että he hommaavat paikalle ammattimiksaajan ja pientä purtavaa backstagelle.

Noh, kun tämä "ammattimiksaaja" raahautui paikalle 20min myöhässä, oli shokki melkoinen. Tyyppi kertoi, ettei ollut ikinä miksannut, eikä edes tiennyt mistä mikseri lähtee päälle. Passitimme kaverin kotiin, ja soitimme oman tekniikkaneron paikalle. DJ:mme joutui lähteä hakemaan häntä, emmekä ehtineet tehdä minkäänlaista soundcheckiä. Kaaos! Keikka meni silti olosuhteisiin nähden hyvin, vaikka teknisten ongelmien lisäksi flunssa vaivasi minua ja Marikaa.

Empä tiedä uskallanko enää lähteä tämänlaiseen paikalliseen hyväntekeväisyystapahtumaan esiintymään - tämä oli jo toinen kerta samalta järjestäjältä, kun kaikki ei sujunut suunnitelmien mukaan... Ihmetyttää, miksei toiveitani kuunneltu, kun nimenomaan viime kertaisen vuoksi painotin osaavan miksaajan tärkeyttä. Oli miten oli, suoriuduimme suhteellisen hyvin, jakelin nimmareita ja sain yhdeltä fanilta upean taideteoksen. Kyllä se palkitsi ja kohensi mielialaa.

Huomenna on vuorossa sitten lehtihaastattelua, ylihuomenna ständikuvaukset ja loppuviikosta levybiisejen demotusta. Ylihuomenna aloitamme myös promovideon kuvaukset. Loppuviikosta aukeaa viralliset kotisivuni, ja singlekin julkaistaan ihan pian! Siistiä. Ensi viikolla alkaa myös aktiivisempi keikkaputki, kun olemme keikkareissuilla joka viikonlopun seuraavan kuukauden ajan. Hui. Pääsee maistamaan muusikon elämää oikein kunnolla! Odotan sitä innolla.

Kaikkea jännää tapahtuu, elämä on kivaa!


3 kommenttia:

  1. Vastaatko sä noihin sähköposteihin? Ja kui nopeeta? Siis tähän - elamantapamuutos@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Kyllä mä pyrin vastailemaan aina kun kiireet sen sallivat! :)

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!