torstai 16. toukokuuta 2013

Kuvauksia ja keikkamyyntiä.

Ompas ollut melkoinen viikko! On sattunut ja tapahtunut jos jonkinlaista, ja nyt kerron kuvioista vähän teillekin. Viime keskiviikko alkoi promokuvauksilla. Mallikeikalla tutuksi tullut meikkaaja/kampaaja Lea vastasi meikistä ja hiuksista, ja Oulun parhaana pidetty kuvaamo nappasi kuvat. Selkäni vähän oikutteli kuvauksissa, mutta onneksi kuvat silti onnistuivat! Vasemmalla yksi kuva näytille teillekin.

Perjantaina Mallitoimisto Pin-Up'ia luotsaava Sini Tarkkinen otti yhteyttä, ja kysyi lauantain kuvauksiin heidän kanssaan. Tottahan toki suostuin! Meillä on aiemminkin ollut puhetta yhteistyöstä, joten olin kai luonteva oululainen valinta. 

Pin-up-kuvaukset alkoivat kahden aikaan Kuusisaaren Paviljongissa, ja minua hieman jännitti - enhän ollut aiemmin tehnyt vastaavaa! Tytöt tuumasivat, ettei heitä tarvitse jännittää, ja tunnelma kohenikin nopeasti. Kaikista haastavinta ja hölmöintä oli puristaa itsestään se hammashymy irti, mutta päivän mittaan se alkoi tuntua jo ihan normaalilta. Lopulta nauru tulikin ihan luonnostaan, sillä kuvauksissa oli huikean rento meininki! Kuvasimme erään verkkokaupan tuotteita ensin miljöössä, ja sitten studiolla. Päivä oli upea ja opettavainen! Kuvausten jälkeen menimme syömään Amarilloon, nams!


Päivään mahtui myös hengailua American Car Showssa ja Tatskafestareilla. American Car Showsta ostimme Hennin kanssa ihanat pinkki-mustat hupparit! Huippua. Päästyäni lopulta yöllä kotiin, olin aivan poikki, mutta olihan siinä päivällä pituuttakin. Toivottavasti kuvat onnistuivat, ja kaikille jäi päivästä hyvä maku suuhun. Kiitos mahtavasta päivästä Sini, Henni ja Annika.

Sunnuntaina viihdytin Siniä lentokoneen lähtöön asti, jonka jälkeen pakkasin kimpsut ja kampsut, ja suuntasin Kemiin miesystäväni luokse. Oli rentouttavaa viettää siellä pari päivää, vaikka bisnekset seuraavat aina - päivät kuluivat keikkamyynnin parissa. Minä, jolle kukaan ei ikinä ennen soitellut, olen nykyään kokoajan luurin päässä. Hassua. Noh, jonkun täytyy pitää hommat kasassa, ja valitettavasti se olen minä. Levyn ohella ei olisi aikaa tälläiseen, mutta jonkun nämä asiat on tehtävä. Tämän takia levyni saattaa hieman myöhästyä, mutta toivon ihmisten ymmärrystä asiaan.

Olemme alkaneet kuvaamaan promovideota, joka julkaistaan kesäkuussa. Video tulee uuteen biisiin, joka kulkee nimellä "En Aio Jarruttaa", ja se kuullaan kaikilla tulevilla keikoilla. Kappale löytyy myös tulevalta singleltä. Videota kuvaillaan tänään Oulun Glitterissä, johon kaikki ovat tervetulleita. Muutoin videota kuvataan inside - meiningillä ja keikkareissuilla. Kesällä taasen kuvataan Helsingissä levyn ensimmäiseen singlelohkaisuun video yhdessä Sini Tarkkisen Pin-up mimmejen kanssa. Videosta tulee varmasti huikea! Odotan sitä innolla!

Tänään koin ihanan yllätyksen katsoessani postia. aCat & liCat oli lähettänyt läjäpäin leluja kissoille ja minulle tassukorvakorut! Heidän lelunsa ovat uniikkeja, käsintehtyjä leluja, joita varmasti jokainen kissa rakastaa! Ainakin oma nelikkoni on aina ihan villinä, kun lelulähetys saapuu. Suosittelen! aCat & liCat facebookiin tästä!


Nyt pakkeloimaan naamaa ja Glitteriin jakamaan nimmareita ja hengailemaan klo 17.00-20.00! Klo 19.00 starttaa videokuvaukset, johon kaikki ovat tervetulleita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!