maanantai 29. heinäkuuta 2013

Qstock!

Viikonloppuhan se vierähti Qstockissa! Viime vuoden tapaan olin töissä Rantalavan backstagella, juottamassa muita artisteja. Vitsikästä. En olisi uskonut sen päivän tulevan, kun tarjoilen omalle DJ:lleni lonkeroa tiskin takaa, mutta näin kävi. Pessi siis oli veljensä bändin Satellite Stories'in mukana Qstockissa.

Töihin Qstockiin oli päätynyt myös Riihimäkeläinen Emmi, jonka kanssa kemiat kohtasivat lähes välittömästi ja hengailimmekin yhdessä kokoajan työn ohella. Emmi oli sen verran rohkea, että uskalsi jopa pulahtaa uimassa työpisteemme läheisyydessä. Minä vilukissana jäin hihittämään rantaan, kun Emmi kirjaimellisesti ui mahapohjaa mutaisessa vedessä - onneksi parempi uintikohta löytyi, ja Emmi sai karistettua mudat päältään. Uskoisin, että kaveruutemme jatkuu tästä eteenpäinkin.

Qstockissa esiintyi myös läjäpäin tuttuja. Monikaan ei meinannut tunnistaa minua, sillä olenhan minä vähän muuttunut vuosien varsilla, heh. Oli varsin mukavaa nähdä pitkästä aikaa Kouvolan huikea rap-duo Nost3 & Protro. Pojilla oli yhteiskeikka Justimuksen kanssa, mikä toimikin erittäin hyvin! Mukana oli myös Justimuksen puolesta rumpali, jota ainakin itse seurasin mielenkiinnolla. Rummut toivat mukavaa syvyyttä kappaleisiin ja kohensivat meininkiä lavalla. Lavalta ei tosin meininkiä puuttunut - pojat hyppivät, riehuivat, huudattivat ja heittelivät sponsorin aurinkolaseja yleisöön. Yleisö kiljui raivokkaasti.

Turhaan Justimuksen Joose jännitti keikkaa etukäteen, sillä se meni loistavasti. Pakko kehua hieman kyseistä miestä ihanasta nöyryydestä, joka paistoi läpi myös lavalla. Kunnianhimoa löytyy, mutta jalat ovat todella visusti maassa. Tälläisiä persoonia Suomen artistitaivas kaipaa!

Qstockissa esiintyi monia kärkinimiä Suomesta ja muualta maailmasta, mutta väittäisin silti, että ehdottomasti kovimman keikan vetivät Ruudolf ja Karri Koira! Yleisö osasi ulkoa jokaisen rallin ja heiluivat mukana kuin viimeistä päivää. Taustatanssijat ja paidaton Ruudolf saivat yleisön totaalisen villiksi! Keikka oli aivan järjettömän upeaa katsottavaa! Harmittaa ihan mielettömästi, etten muka saanut kuvata puhelimen kameralla keikkaa, vaikka minulla on lupa julkaista pojista matskua blogissani, että terveisiä vaan sinulle korvaton järkkäri, joka asiasta valitit... Youtubesta onneksi löytyi teille nähtäväksi keikkavideo, jonka pääset katsomaan tästä!

Lauantain festaripäivää varjostivat hieman myrskyvaroitukset, jotka kuitenkin onneksi kiersivät alueen, eikä mitään suurempia toimenpiteitä tarvinnut tehdä. Festareiden jälkeen purkasimme aluetta, jolloin vettä alkoi satamaan kaatamalla ja ukkostamaan. Ärsyttihän se, mutta kaikki olivat kiitollisia myöhäisestä ajankohdasta. Asuvalintani ei sopinut oikein kaatosateeseen ja olin aivan totaalisen jäässä farkkushortsejeni kanssa. Onneksi kaverini Joni tuli hakemaan minut kotiin, eikä tarvinnut kävellä.





Festareista jäi kokonaisuudessaan todella hyvä maku suuhun, tiettyjä väärinkäsityksiä lukuunottamatta. Yllätyin, kuinka hyvin selkäni kesti pitkät työpäivät, eikä kivuista ollut juurikaan haittaa. Jalkani vain olivat täysin rakkuloilla, mutta nyt niitä ehtii parannella.  


Paluu arkeen ja muuttosähellys jatkukoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!