torstai 18. heinäkuuta 2013

Kuvauksia, kuvauksia.

Kävimme eilen kuvauksissa Studio Salamassa Antin (Dj Mixtacy) ja uuden laulajamme Lauran kanssa. Pääsimme Lauran kanssa heti tekemään lähempää tuttavuutta, kun hän päätyi myös assarikseni auttamaan vaatteideni kanssa, mm. korsetti olisi ollut mahdoton pukea itse - varsinkin ilman aiempaa kokemusta tai tekniikkaa. Kuteet saatiin niskaan ja kuvauksissa oli mielettömän hauskaa! Tuntui, kuin tämä jengi olisi ollut aina kasassa, vaikka Lauran kanssa näimme toista kertaa, eikä Anttikaan ole pitkään ollut mukana. Kemiat kohtasivat välittömästi, enkä minäkään ujostellut kameran edessä, kun muut katsoivat poseeraamistani. Ehkäpä asiaa helpotti myös se, kun olemme tulleet tutuksi kuvaajan kanssa. Suosittelen Studio Salamaa lämpimästi, oli sitten kyse vauvakuvista, rippikuvista tai mallikuvista. Siinä on mies, joka osaa todella kuvata ja tekee sen sydämestään!

Olin valmistautunut kuvauksiin käymällä meikissä Make up storessa, jossa Paula taiteili minusta erittäinkin rouhean prinsessan! Silmämeikkini oli tumma, ja näyttävät tekoripset viimeistelivät lookin. Täydellistä. Antin kaveri Janne kiharsi hiukseni, ja sitten olimmekin valmiita lähtöön. Laurakin oli laittautaunut kauniisti. Antti sen sijaan totesi, että valmistautui kuvauksiin käymällä suihkussa. Miehet...

Huomisiin kuvauksiin päätin valmistautua vielä enemmän. Varasin ajan Parturi-kampaamo MAGGIsta, ja kävin Xen-Tan rusketushoidossa! Henkilökunta oli iloista ja mukavaa, ja tilat olivat viihtyisät. Paikasta tai palvelusta ei ole mitään pahaa sanottavaa. Nyt vain odotellaan minkä värinen minusta tulee. Ainakin yleensä kyseinen rusketus on tasainen ja luonnollinen. Mitenhän käy minun, kuiva - ja herkkä ihoisen? Se selviää illalla. Kirjoitan ja nappaan kuvia teille tuloksista myöhemmin! MAGGIn facebookiin pääset tästä!

Rusketuksen lisäksi menen huomenna taas Make up storeen meikattavaksi, ja Janne tulee kuvauspaikalle laittamaan minun ja mallejeni hiukset. Otamme kuvat Oulun Edenissä, sillä hotelli ja sen ympäristö ovat uskomattoman upeita! Siinä siis hyvä lomakohde, jos Oulussa vierailee. Uskoisin, että kuvista tulee kaikinpuolin hienoja, sillä meillä on mahtavan miljöön lisäksi paljon kauniita naisia. Toivottavasti tunnelma on vapautunut ja ilmapiiri hyvä! Odotan huomista innoissani.

3 kommenttia:

  1. Moi! sulla on kiva blogija tet hyvää musaa.:) Sulla oli kaiaiheesta postaus mtta kysynpä. Miten 'reenaat' taisiis pidät selkäsi kunnossa? Terv.toinen selkäsairas.

    VastaaPoista
  2. voisitko tehdä sellaisen kysymyspostaus jutun?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän piti videoida sellainen, mutta koska se on kiireiden vuoksi jäänyt, voisin vastailla kysymyksiin tänne!

      Poista

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!