keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Born to shop.


Nyt on ratsattu kesän alennusmyyntejä ihan tarpeeksi. Kulunut melkoinen summa rahaa, mutta en kadu yhtäkään upeaa löytöäni! Fiksumpihan se on shoppailla silloin, kun tuotteet ovat edullisempia - saa samalla summalla enemmän! Hahah. Nyt menee rahahanat kiinni ja keskityn säästämään edes hieman, sillä tarkoitus olisi elokuussa lähteä pienelle kesälomareissulle miesystäväni kanssa. En ole hyvä säästämään, ja kuten miesystäväni minulle ostamassa säästöpossussakin lukee "Born to shop". Minkäs sille voi, että kyllästyy helposti ja rakastaa vaatteita, kenkiä ja koruja. En minä kuitenkaan typerä ole, vaan on minulla aina laskut maksettu ja rahaa säästössä loppukuuksi - älkää pelätkö.

Alennusmyyntejä on parhaillaan lähes joka kaupassa, mutta kyllä ykköseksi yltää ehdottomasti Glitter, jossa on 75% alennukset! Aivan hullua. Tuotteita saa ihan pilkkahinnoin, joten tottakai kävin kartuttamassa koruvalikoimaani. Olin pitkään silmäillyt eräitä korviksia, joiden oikea hinta oli n. 24€, en vain ikinä raaskinut niitä ostaa - nyt ilokseni ne sai noin kuudella eurolla, eikä riemullani ollut rajoja! Mukaan tarttui myös upeita sormuksia ja kaulakoruja. Olen onneni kukkuloilla! Suosittelen vikkelästi juoksemaan lähimpään Glitter - myymälään, sillä fantastisia koruja saa ihan parilla eurollakin!

Kotona yritin järjestellä hieman korujani, sillä niitä on kertynyt aikamoinen määrä... Tarvitsisin jätti-ison korurasian avukseni. Nyt koruja löytyy vessan peilikaapin lisäksi kahdesta erillisestä korurasiasta. Toimivan säilytystilan puute vaikeuttaa hieman korujen löytämistä, joten päätin tänään lajitella pieneen korurasiaan korvakorut ja sormukset, ja isompaan käsi - ja kaulakorut. Pienen korurasian tila tosin loppui kesken, ja isompaan rasiaan päätyi myös useita korvakoruja. Mahdanko muistaa paikkoja sitten, kun alan tiettyjä koruja etsimään? No en. Ehkäpä käyn shoppailemassa Glitteristä vielä sen upean ison korurasian...

Nyt kun puhutaan kerrankin koruista, niin haluaisin samalla esitellä teille kivoimpia kaulakorujani.

Ensimmäisenä esittelen teille nimikoruni, joka on tilattu Nimesi.fi - sivustolta. Koruja saa tilattua eri teksteillä, kultaisena, hopeana tai värillisenä, timanteilla tai ilman. Valikoima on kattava, ja koru on loistava vaihtoehto esim. lahjaksi! Voit itse luoda uniikin nimikorusi täällä!

 Toisena haluan esitellä teille Glitteristä ostamani upean korun, jossa on mottoni! Olin aivan äimänä, kun törmäsin tähän tekstiin liikkeessä. Sen enempää miettimättä nappasin korun matkaan, sillä teksti on minulle todella tärkeä. Jokaisen pitäisi olla ylpeä siitä, kuka on.

Kolmantena Glitterin upea pääkallokaulakoru. Pääkallo saa asusta kuin asusta rouhean, ja sopii monen vaatteen kanssa. Minulla on meneillään jonkinlainen pääkallokausi, joten asusteistani löytää väkisinkin ainakin yhden pääkallon!

Hypätäämpä korujen maailmasta sitten hiusten pariin, sillä kävin tänään Jörö-Jukassa uusimassa hiustyyliäni. Tai tyyliä ja tyyliä, väriä lähinnä. Yritän meinaan kasvattaa hiuksiani, joten niitä ei parane pahemmin leikellä. Toivon todella, että ne kasvaisivat pian, vaikka kesällä onkin ihan kivaa ja käytännöllistä pitää lyhyttä kuosia. Ajattelin laittaa pidennykset, mutta toistaiseksi tukkani on niin lyhyt, ettei pidennyksiä saa laitettua. Hmm. Pakko tyytyä kohtaloonsa ja jatkaa haaveilua pitkistä kutreista. Kyllä ne vielä kasvaa, hitaasti, mutta varmasti. 

Viimeisimmissä promokuvissa sain elää hetken pitkähiuksisena Glitterin hiuslisäkkeen avulla.

Jörö-Jukassa luottokampaajani Marianne taas taiteili minulle upeat värit hiuksiini. Pesutuolissa olisi voinut viettää aikaa pidemmänkin pätkän, sillä hieronta tuntui todella hyvältä! Nerokas keksintö laittaa (yleensä niin inhoittaviin) pesupaikkoihin hierova tuoli! Kyllä Jörö-Jukan pesupaikalla kelpaa köllötellä, ja monestihan siihen meinaa nukahtaakin. Heh. Kiitos upeasta väristä Jörö-Jukan Marianne! <3 Jörö-Jukka facebookissa!

Ylihuomenna on sitten lähtö Helsinkiin, ja huomenna on vielä paljon puuhaa edessä. Työhaastattelun lisäksi stylistini tulee tonkimaan vaatekaappini, ja etsimme edustavia asuja musiikkivideoon ja promokuvauksiin. Vaatteiden löydön jälkeen meidän tulee kipittää Glitteriin hakemaan asuihin sopivia koruja. Toivottavasti ehdimme tehdä kaiken. Jännitän reissua jo kovasti!!

1 kommentti:

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!