sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Päänsärkyä, leffailua ja ostoksia.

Jou! Olen kärsinyt kaksi päivää jäätävästä päänsärystä, mutta nyt se tuntuisi jo alkavan helpottaa. Eilen jouduin jättämään Serefestit väliin, sillä liikkuminen oli räjäyttää pääni. Niimpä ilta meni rauhallisesti kotona kissojen kanssa elokuvia katsellen. Tv:stä tulikin yksi ihan kelpo pätkä, The Condemned - juoni tosin muistutti turhan paljon Nälkäpeliä, mutta Nälkäpelihän se uudempi elokuva on, joten ei jätä arvailujen varaan mistä ovela kilpailu oli keksitty. The Condemned on ihan suositeltava elokuva, mutta ei sovi herkimmille. Itsekin piti ajoittain sukeltaa peiton alle piiloon.

Ostimpa viime viikolla uuden imurin! Entinen ei oikein soveltunut neljän kissan kotiin pölypussin vuoksi, joka oli jatkuvasti täynnä kissojen karvaa ja hiekkaa. Löysin alennuksesta Dysonin pölypussittoman imurin, eikä tarvinnut kahta kertaa miettiä otanko vai en! Varmasti paras ostokseni aikoihin (sitten kenkien, korujen, farkkushortsejen, lippalakin ja aurinkolasejen jälkeen....)! Imuri puhdisti tuhoontuomitun plyysimattoni hetkessä, ja siitä irtosi karvaa vähintäänkin toisen Pömpän verran! Myös sohvani puhdistui karvoista. Mahtavaa!

Ostin viime viikolla myös Glitteristä korurasian, sillä olin jo pidempään sen perään haikaillut, kuten blogiani lukevat jo tietävätkin. Korurasialla oli hintaa vaivaiset 25€! Ilokseni suurinosa koruistani mahtui sinne, mutta aion jossakin vaiheessa ostaa korurasialleni kaverin. Rasiassa on myös kätevä irroitettava osio, jonka voi ottaa mukaan reissuille. Minulla kun erikseen on jo pieni korulaukku, niin erilliseen osioon sai kivasti säästöön kaikki lävistyskoruni. Ei siis ole pelkoa, että pienet lävärit menee hukkaan muiden korujen joukossa. Korurasia on tyylikäs ja yllättävän tilava, suosittelen! Tälläinen kun vielä tulisi pinkkinä, niin leijuisin taivaassa...

Mitähän sitä muuta kertoisi.. Hmm. Kirjoittelin tänään levyn viimeisiä biisejä kasaan, ja täytyy myöntää, että levystä tulee ihan törkeän kova! Aihepiirit ja tulkinnat varmasti koskettavat monia ja tanssihitit saa jalan vipattamaan. Huippua. Puhumattakaan upeista vierailijoista.. Ai että minä odotan levyn valmistumista! Uskon, että jokunen teistäkin odottaa, mutta siihen asti kuunnellaan netissä olevia biisejä ja nautiskellaan älykkäistä blogiteksteistäni. :)

Vein viime viikolla läjän vanhoja vaatteitani myyntiin Second Hand Storeen, Oulun keskustaan. Pöydästä 34 voit käydä kurkkimassa vaatteitani. Kirpparin facebookiin pääset tästä!


1 kommentti:

  1. Innolla odotetaan tulevaa levyä :3 Mut näyttää kivalta toi koru rasia!

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!