sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kaunistautumista ja musaa.

Aika on kulunut taas niin vauhdilla, ettei perässä tahdo pysyä. Viime viikko oli taas yhtä kiireiden ilotulitusta. Viimeksi alkuviikosta käynyt kuntoilemassakin, ompa aika turvonnut olo.. (Selkäni alkoi kipuilla voimakkaasti loppuviikosta, joten se selittää laiskottelun osittain.) Tiistaina laitatin JS Studiolla uudet ihanat ripsienpidennykset, jonka jälkeen menin Make Up Storeen meikkimalliksi! Kyseessä oli coctail-ilta asiakkaille; kuohuvaa, purtavaa ja meikkikokeilua. Oikein mukava ja onnistunut tapahtuma kaikenkaikkiaan, mutta Make Up Storen iloisen värikäs asu oli hieman piukka leveälle takamukselleni. Heh. Kuvassa näkyy hieno meikki ja uudet ripset, klikkaamalla saa isommaksi!


Uusia tuotteita Mimaxilta! <3
Tilasin viime viikolla Mimaxilta uusia tarvikkeita kynsien tekoon. Uudet puhdistusliinat, viilat ja koristekynät tulivat tarpeeseen. Tilasin näiden lisäksi paljon upeita eri värisiä geelejä, hileitä ja muita koristeita. Ostin myös pari geeliä, jotka vaihtavat väriä lämpötilan mukaan, jännää! En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan uusia tuotteita. Seuraavaksi ostoslistalla on kynsipölynimuri. Laitan myös kynsientekopisteeni uusiksi, jotta työasento olisi mukavampi ja asiakkaallakin olisi paremmat oltavat. Jukka kävi ostamassa minulle jo uuden pöydän. Myös musiikkistudioni menee uusiksi lähiaikoina!

Musiikkistudion uudistamisesta puheenollen.. Ensimmäinen uudistukseni saapui torstaina. JS Studio sponsoroi kaikua syömään "micscreenin", joka osoittautui heti todella hyväksi! Onneksi Vähäsarjan Tanja oli sopivasti kyläilemässä, ja kasasi tämän ihmetyksen. Mielestäni oli outoa, että tuokin vekotin piti niin monessa osassa lähettää, heh... Tanja touhusi kasaamisen parissa ja minä hihittelin vieressä - paraskin nauramaan, kun ei itse olisi saanut laitetta ikinä kasaan, tai ainakaan sen näköiseksi kuin pitäisi. 

Kun laite lopulta oli asennettu onnistuneesti ständiin, niin pitihän sitä kokeilla! Pahaa aavistamaton Tanja pääsikin lauleskelemaan uuden biisini kertsin. Tällä touhumimmillä ei kauaa nokka tuhissut sovelluksen kanssa! On se hienoa työskennellä ihmisen kanssa, joka todella tietää mitä tekee! Kertosäkeestä tuli upea; ai että rakastan Tanjan ääntä. Tässä on iskelmätaivaan kirkkain tähti! Kappale julkaistaan lähiaikoina, seuraa facebook - sivuani täältä!

Tulevalla viikolla tarkoitus olisi päästä kuntoilemaankin. EasyFit olisi tarkoitus korkata, kun en viime viikolla ehtinytkään. Tiistaina minulla on kampaamo Jörö-Jukassa, mitähän keksimme tällä kertaa? Ajattelin ehkäpä vaalentaa hiukseni, mutta katsotaan mitä ihanainen kampaajani Marianne on asiasta mieltä. Keskiviikkona sitten laitetaan kynnet kuosiin Kynsistudio MiMissä Mirkan taitavissa käsissä. En ole ehtinyt yhtään miettiä minkälaiset kynnet haluaisin. Upeat niistä tulee silti, Mirkka on paras!

Kaiken tämän kaunistautumisen jälkeen tulevana lauantaina esiinnymme Kempeleen työväentalolla ilmaisessa, ikärajattomassa ja päihteettömässä tapahtumassa klo 21.00 jälkeen! Pitkästä aikaa mukana on täyskokoonpano, eli lisäkseni DJP1 ja laulaja Maricel! Odotan keikkaa innolla. Tule paikalle, sillä Oulun alueelle ei ole tiedossa muuta keikkaa lähiaikoina... Nähdään lauantaina!



3 kommenttia:

  1. Aivan ihanat meikit tossa ekassa kuvassa!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Make Up Storen! <3 Nyt saa ronskisti kokeilla värejä ja tehdä niistä coctaileja!

      Poista
  2. Ihana blogi sulla!(;

    Prettylikeprincess.blogspot.fi <--- saa käydä kurkkaamassa jos haluaa!(: Ja voi kysyä kysymys postauksessa!:)

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!