tiistai 5. maaliskuuta 2013

Flunssaa ja herkuttelua.

Mauste-mustikkakakun olisi kruunannut jätski!
Tänään on 23-vuotispäiväni. Olen kipeänä. Aamulla kuumetta ei ollut, mutta pelkään sen taas nousevan kun tulin tietokoneelle tekemään töitä. Pakko hoitaa uusia yhteistyökuvioita. Eilinen päivä meni kokonaan peiton alla nukkuen ja katsellen CSI:tä.

Illalla päätin sitten leipasta makeanhimoon kakkua. Noh, kaapissa ei ollut vehnä - tai leivinjauhoa. Haaveeni kakusta eivät sortuneet, vaan pistin vähän luovuutta peliin. Lopulta kakku koostui grahamvehnäjauhoista, mannasuurimoista, muroista ja mustikoista. Toki mukana oli kananmunia, öljyä, sokeria ja maitoa. Mausteeksi pistin kanelia ja kardemummaa. Kuulostaa todella ihmeelliseltä, mutta kakun tuoksu ja ulkonäkö olivat lupaavia! Suureksi ihmeekseni myös maku oli todella hyvä! Jes, onnistuin.

Ammattilaisen ottein?
En ikinä käytä reseptejä tehdessäni ruokaa tai leivonnaisia. Keskittymiseni ei riitä seuraamaan ohjeita, joten olen tottunut soveltamaan. Siksi en valitettavasti voi antaa tämän mestariteokseni reseptiä, sillä sellaista ei ole. Hah! Viime kesänä soveltamiseni kohtasi haasteen, kun päädyin parin sattuman kautta Grillimaisteri - kilpailuun. Siellä piti kokata määräajassa ateria tietyistä raaka-aineista, joita ei etukäteen tiennyt. Olin vähän hukassa, mutta tuomarit kehuivat silti - kenties säälistä?

Pianhan sitä ei tarvitsekaan murehtia huonoista ruoanlaittotaidoista, sillä pitäisi vetäytyä dieetille ja palata liikunta-aktiviteettien pariin. Olen nyt sairastelujen vuoksi ollut jo lähemmäs 2kk tekemättä mitään. Se näkyy jo kahtena kilona! O-ou. Niin se vaan on, elämäntilanteet vaihtelee, mutta ei pidä vaipua synkkyyteen. Nyt kerään kiloistani motivaatiota uusiin haasteisiin ja pidän herkkutaukoa... Olen vain äärimmäisen taipuvainen lihomaan, joten kehoni on vaikea pitää kuosissa ilman liikuntaa. Stressi on kuitenkin pahin viholliseni, joten ajattelen asioita positiivisesti - se helpottaa.  

Kun paranen viimein tästä flunssasta, aion liikkua päivittäin ja nauttia keväästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!