tiistai 26. maaliskuuta 2013

Meikkiä ja musiikkia.

Olen ollut viime viikon työharjoittelussa Oulun Make Up Storessa, ja torstaina sitten Maarit meikkasi minut ja sain päälleni Make Up Storen upean coctail-lookin asun. Pauli Tavasti tuli kuvailemaan meikkisessiota, jonka jälkeen lähdettiin keräämään katseita ulos. Ulkona oli kylmä, olin ihan jäässä. Yritin silti selvitä kuvista kunnialla. Vähän jännitti, kun ihmiset tuijottivat ja ottivat kuvia. He luulivat minua "oikeaksi malliksi"! Cool. Illalla kiiruhdin Kynsistudio MiMiin painonpudotusryhmään esittäytymään ja kertomaan itsestäni. Ryhmä oli kooste eri ikäisiä huumorintajuisia naisia. Ryhmän vetämisestä tulee varmasti hauskaa! Minun tehtäväni on esitellä eri liikuntamuotoja ja tsempata naisia. Kyllä läskit lähtee, tässä jengissä on meinaan intoa!

Viikonloppuna oli pari keikkaa. Tai olisi ollut, mutta perjantain keikkapaikalla eivät laitteet toimineetkaan. Melkoinen takaisku, mutta näitä sattuu. Urani ensimmäinen kerta, kun oli pakko jättää keikka vetämättä. Asia onneksi korjattiin lauantaina Kempeleessä, kun vedettiin setti täysillä. Harmikseni yleisö jäi pieneksi. Olenkin alkanut miettimään, että pitäisikö panostaa enemmän K18-esiintymisiin - kuuntelijani kun alkavat olla omaa ikäluokkaani ja vanhempia. Kuka heistä haluaisi nuorisotapahtumaan tulla? Ei kukaan. 

Lauantaina lähdimme "jatkoille" muutaman ystäväni kanssa, ja eksyimme tietenkin karaokebaariin. Lukuisat esiintymiseni villitsi yleisön lisäksi karaokejuontajan. Heh. Luontainen esiintyjä. Join illan aikana neljä siideriä, sillä en juo humalanhakuisesti, vaan enemmänkin seurana. En myöskään halua päästää humalatasoa korkeaksi vaan kontrolloin sitä. En halua olla känniääliö, eiköhän vastuuttomana nuorena tämä tullut jo koettua... Vähäisestä juomanmäärästä huolimatta seuraava päivä oli kamala. Päätä jomotti niin paljon! Sain silti hoidettua keikkamyyntiä ja pestyä pyykkiä, mutta ei se mukavaa ollut. Päivän aikana tuli myös syötyä pizzaa ja suklaata... Hyvä dieetti kaatui, mutta otan itseäni taas niskasta kiinni. Ei me pienestä lannistuta. Hedari oli vain niin hirveä. Ehkä osittain tätä päänsärkyä selitti puhkeava flunssa. Nyt olen flunssan kourissa - ei kiva. Pakko toipua pian, että pääsee kuntoilemaan, tunnen oloni niin turvonneeksi.

Eilen laitettiin Jukan kanssa studiohuonettani uusiksi. Ostin kynsistudioon uudet laitteet, huonekalut yms. Nyt on hyvä tehdä kynsiä, kun on oikeanlaiset pelit ja vehkeet. Ei enää tarvitse sohvapöydän päällä näpertää huonon valon kera. Odotan innolla ensimmäistä asiakasta! Nyt olisi vielä huoneen toisen puolen uudistaminen edessä, eli äänitystilan rakentaminen. Pikkuhiljaa, asia kerrallaan. Huoneesta tulee upea! 

Haluatko kauniit kynnet? Yhteys täältä!

Keikkamyynti on lähtenyt hyvin käyntiin omalta osaltani, ja voin paljastaa, että tänä vuonna kierrellään pitkin Suomea! Ihanaa, että Maricel palasi keikkatiimiin. Tänä vuonna pärähtää pohjoisesta! Jos haluat minut keikalle kotikaupunkiisi, vihjaa asiasta kulttuuri - tai nuorisotoimeen, live-ravintolaan tai muulle keikkajärjestäjälle, anna sähköpostini ja pyydä ottamaan yhteyttä; sana.music@hotmail.com !

Minun ja Tanja Vähäsarjan uusi nettijulkaisu nimeltään "Toinen Mahdollisuus" valmistuu kovaa vauhtia. Miksaaja lähetti kuultavakseni eri mastereita, ja löysin sieltä suosikkini. Jännittävää, kun joku muu miksaa biisejäni. Laatukin tosin paranee kummasti, kun ammattilainen tekee. Odotan innolla kevään kolmen nettijulkaisun valmistumista! Levy julkaistaan syksyllä ja olen ihan täpinöissä! Se äänitetään Helsingissä, joka jännittää minua suunnattomasti. Ehkä olen jo niin vanha, fiksu ja vahva, että selviän projektista kunnialla. Levy on puhtaasti teille, kuuntelijoille, joten toivon tukeanne ja että nautitte musiikistani <3

3 kommenttia:

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!