maanantai 11. maaliskuuta 2013

Hetki aikaa itselleen.

Loppuviikko ja viikonloppu vierähti mukavissa tunnelmissa. Torstain ja perjantain työskentelin mukavan tuotteen parissa, ja nautin työpäivistä. Lauantaille olin varannut minulle ja Jukalle hoitoja Eden Spa'sta syntymäpäiviemme kunniaksi. En oikein tiennyt mitä odottaa, mutta odotin sitä silti innoissani.


Saavuimme Eden Spa'han hieman ennen hoitojamme. Vastaanotto oli lämmin; saimme kylpytakit - ja tossut, ja meidät opastettiin pukuhuoneisiin. Tilat olivat upeat ja tunnelmalliset. Olimme päättäneet vaihtaa Jukan kanssa hoitojamme, sillä niskani oli mennyt totaalisen jumiin kuluvan viikon aikana. Näin Jukka päätyi hemmottelevaan kasvohoitoon ja minä hierontaan - ensimmäistä kertaa elämässäni.

Hierojani oli iso mies, mutta paljastuikin ihan lempeäksi kaveriksi. Kerroin olevani hieronnassa ensimmäistä kertaa ja hän kauhisteli. Asetuin pöydälle mahalleni ja kerroin arasta selkärangastani.  Juttelimme hieman ja yritin rentoutua - se on minulle hankalaa. Tunsin kuinka ripsienpidennykseni lytistyivät, ja ehkä sen takia jännitin niskaani. Hieronta tuntui hyvältä. Taustalla soi rauhoittava musiikki. Pian hieronta olikin jo ohi. Hieroja varoitti, että olo voi tuntua humalaiselta jonkin aikaa. Totta, kun nousin hierontapöydältä, oli lähteä taju! Hieroja kehoitti juomaan paljon ja istumaan hetken.


Menin aulaan hörppimään vettä ja odottamaan Jukkaa, joka pian raahautuikin paikalle unisen näköisenä. Jukka oli meinannut nukahtaa kasvohoitoon - sen verran rentouttavaa se oli ollut. Hän kehui kasvohoitoa, ja suositteli tätä muillekin miehille. Jukan ennakkoluulot olivat osoittautuneet vääriksi ja mies oli nyt yhtä hymyä. Mielestäni on outoa, että kasvohoidot mielletään naisten jutuiksi. Jokaisen pitäisi hoitaa ihoaan ja ottaa hetki aikaa itselleen hoitojen yhteydessä. Hienoa, että mieheni haluaa huolehtia ihostaan - toivottavasti jatkossakin. Minä suosittelen sitä kaikille.

Hieronnan ja kasvohoidon jälkeen meidät ohjattiin kylpyosastolle, jossa kylpymme jo odottikin. Kynttilöin valaistetun huoneen keskellä oli poreamme, joka vaahtosi ruusuntuoksuisesta vaahdosta. Reunalla oli appelsiinimehut. Sukelsimme lämpimään veteen, vaahdon joukkoon rentoutumaan. Juttelimme ja nautimme hetkestä, rentouduimme. Tämä oli päivän kohokohta.


Kuvat Edenin kotisivuilta. Katso hoidot ja varaa aikasi täältä!

Edenistä lähdimme Amarilloon syömään. Ravintolassa oli tunnin jono, mutta se ei meitä haitannut - ei meillä ole kiire minnekään tänään. Ruoat saapuivat, mutta annokseni oli väärä. Tarjoilija pahoitteli asiaa ja lupasi uuden alle viiteen minuuttiin - Jukan ruoka vietiin pyynnöstä lämpökuvun alle. Uusi yritys; uusi annokseni saapui. Siitä puuttui punasipuli ja tomaatit, mutta en jaksanut enää valittaa. Nautimme herkullisesta ruoasta ja toistemme seurasta.

Ruokailun jälkeen totesin tarjoilijalle, että uudesta annoksesta uupui sipuli ja tomaatit. Hän taas pahoitteli asiaa, ja lupasi veloituksetta jälkkärit. No sehän meille sopi! Valitsimme listalta suklaajälkkärit, joissa oli lämmintä suklaapähkinäkakkua, jäätelöä ja suklaakastiketta. Voi että se oli hyvää! Tässä oli esimerkillinen tilanne siitä, kun palvelu pelaa ja asiakas pidetään tyytyväisenä.

Kuva Amarillon kotisivuilta.

Lauantai-ilta vierähti kotona katsoen elokuvia ja jatkaen rentoilua. Päivä oli kokonaisuudessaan täydellinen. Mahtava hieronta, rentouttava kylpy ja maukasta ruokaa - seurasta puhumattakaan. Tälläisiä päiviä pitäisi viettää paljon useammin; on tärkeintä huolehtia omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta, jokainen meistä elää itselleen. Tämän päivän voimin jaksaa taas mennä eteenpäin kohti uusia haasteita! Kiitos Edenin hoitola!

Oli ihanaa ottaa aikaa itselleen, nauttia ja rentoutua. 

 

Ps. Edenin kylpyläliput jäivät käyttämättä, joten virkistävä kylpyläpäiväkin odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!