tiistai 5. maaliskuuta 2013

Rypistymispäivän päätös.


Niin se syntymäpäivä taas vilahti. Eipä tuota ollutkaan tarkoitus juhlistaa mitenkään. Aamu alkoi kuitenkin mukavasti, kun mystinen kirjekuori tipahti postiluukusta. Avasin kuoren, ja siellähän oli syntymäpäiväkortti Minnalta! Hän on hurjan hyvä askartelemaan, ja sain kauniin kissakuvalla koristellun vaaleanpunaisen kortin, jonka sisältä paljastui mieltä lämmittävät tekstit. Kortti oli mahtava piristys!

Kaverini Joni ja Janne tulivat piipahtamaan kahvilla. Jonin oli tarkoitus hakea fanituotteitani ja keikkajulisteita postitettavaksi, sillä palkkasin hänet vasta assariksi omien kiireideni vuoksi. Täytenä yllärinä pojat olivatkin ostaneet minulle lahjaksi saunasetin! Ihanaa. Harmi kun en tänään ehtinyt lämmitellä saunaa - huomenna sitten. 

Odottelen innolla, saanko sponsoreilta mitään synttärilahjoja. JS Studion Satu soitteli heti aamusta onnitteluja, ja verkkokauppa DiamondGlamouriltakin muistettiin. Se tuntuu hyvältä! Kiitokset myös sadoille onnittelijoille facebookissa! Olette ihania.

Sain hoidettua tänään keikkamyyntiä ja yhteistyökuvioita hieman eteenpäin, huomenna jatkuu! Ilokseni myös kaksi vanhaa ystävääni, joiden kanssa en ole ollut tekemisissä aikoihin (minusta riippumattomista syistä), ottivat kumpainenkin yhteyttä ja pahoittelivat, etteivät ole olleet yhteyksissä. Ne olivat ehkä päiväni parhaita hetkiä! Kavereita ei ikinä ole liikaa, ja nämä ihmiset ovat olleet minulle todella läheisiä - toivon, ettei aika ole tehnyt tuhojaan, vaan voimme olla kuten ennen.

Varasin huomiselle kaksi kynsiaikaa, sillä palan halusta taas näpertää kynsiä! Maricelille tekemäni keikkakynnet herätti sisäisen kynsiteknikkoni. Maricelista puheenollen; huomenna suunnittelemme ja kirjoittelemme myös uusia biisejä! Jännää!

Nyt lähden hyvillä mielin leipomaan iltapalaksi rahkaleipäsiä ja nukkumaan.

Mukavaa alkanutta viikkoa ja kauniita unia kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!