torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäiskuulumisia.

Tänään oli viimeinen päivä harjoittelua Make Up Storessa, ja tottakai onnistuin hajottamaan yhden luomivärin. Sieltä se hyppäsi hyllystä päälleni sotkien lahkeeni, kenkäni ja käteni. Nice. Näitä sattuu, olenhan kävelevä katastrofi - nyt selvittiin aika vähällä. Heh. 

Työpäivän jälkeen kävin keskustelemassa Glitterin työntekijän kanssa tulevasta tapahtumasta, jossa minäkin olen mukana. Hyviä ideoita oli läjäpäin, katsotaan miten toteutetaan. Ideana olisi järjestää jotain fanitapaamisen tyylistä. Siistiä.


Tänään en jaksanut enää edes myydä keikkoja... Eiköhän kaikki muutenkin ole jo pääsiäisloman vietossa. Ensi viikolla jatkuu hullu tykitys, jotta päästään keikkailemaan ympäri Suomen tämän vuoden puolella. Toukokuulle on vahvistunut muistaakseni jo 5 keikkaa (näistä infotaan sitten Sana - sivulla lisää lähempänä.) Tämä päivä meni vapaa-ajan osalta uuden biisin työstämiseen; tuottaja lähetti taustan, jota piti hieman leikellä, ja sitten äänitellä "lauluraitojani". Taitaa "laulut" mennä uusiksi, sillä ihan kamalaltahan ne kuulosti, mutta ei vaan ollut voimia yrittää enempää... Ensi viikolla uusi yritys.

Kävin muuten laitattamassa jonkin aikaa sitten uudet kynnetkin! Tuttuun tapaan Kynsistudio MiMin Mirkka taiteili näyttävät kynnet - tällä kertaa hopeat glitterkynnet koristeltuna paljeteilla ja timanteilla. Ei aina sitä pinkkiä. Eipä, ensi kerralla haluan taas pinkin sävyä, sillä se vaan on niin tyyliäni! Komeathan ne on nämäkin kynnet, mutta pinkki olisi kruunannut ne. Vaihtelun vuoksi kielsin Mirkkaa laittamasta yhtään mitään pinkkiä sekaan. Heheh. Nappaan teille kuvan kynsistäni. Harmi vain, että kynsinauhat ovat hieman mustana pudonneesta luomiväristä, ja kärsineet kun yritin pestä väriä pois...

Mukavaa, että on pääsiäinen. Ihmiset rauhoittuvat hetkeksi omiin oloihinsa, mihinkään ei ole kiire, eikä mitään ihmeellistä tarvitse tehdä. Tarkoitukseni oli lähteä siskoni kanssa mökkeilemään, mutta en saanutkaan kissavahtia. Kurja juttu, mutta minkäs teet. Onneksi iloa viikonloppuun tuo Oulussa keikkailevat Nost3 & Protro, joita menemme Jukan kanssa lauantaina katsomaan ja morjenstamaan.

Mukavaa, rentouttavaa ja rauhallista Pääsiäistä kaikille! <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!