keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Räpsyt kuosiin ja reissuun.

Anteeksi huono puhelinlaatu. Räpsyt <3
Poistatin ihanat ripsienpidennykseni pari viikkoa sitten, kun halusin hetken olla ilman niitä. Toisin kuin väitetään; minulla oli omat ripset tallella, toki hieman kuluneina. Älä ikinä nypi ripsienpidennyksiä pois, vaan poistata liikkeessä! Hoitoaineella omat ripseni tulivat kuntoon noin viikossa. Heti seuraavana aamuna poiston jälkeen, peilikuva oli masentava ja ripsiväriä sai levittää useita kerroksia. Meikkaamiseen kului aikaa tavattoman kauan ja ilman meikkiä näytin kamalalta. Kauniit ripseni, kasvojeni kehykset olivat poissa. Tunne oli kamala, mutta samalla vapautunut- sain hangata ja kastella silmiäni. Kauneuden eteen täytyy kuitenkin tehdä uhrauksia, joten tänään aamulla laitatin ripset takaisin. JS Studion Satu taas taiteili komiat ripset kultaisen glitterin kera. Kyllä nyt kelpaa lähteä viikonloppuna pohjoiseen!

Kuluva kuukausi on vierähtänyt hujauksessa. Miten voi olla näin kiire, vaikka ei käy töissä, eikä ole mitään kummempia arkirutiineja? Vai onko minulla edes ollut kiire, vai tuntuuko se vain siltä, kun flunssa vei yli puolet kuukaudestani? Huoh, onneksi se viimein helpotti.

Ylihuomenna lähdemme Ivaloon keikkailemaan. Otan reissun enemmänkin loman kannalta, vaikka työmatkahan tuo on. Meitä odottaa upea hotellihuone Kultahipussa, jos nettisivuun ja ihmisten palautteeseen on uskominen. Uusia ripsiä uhmaten, aion todellakin saunoa ja nauttia perjantai-illasta! Samaisena päivänä minulla on myös radiohaastattelu Ivalon paikallisradioon, kuunnelkoon ken pystyy!

Lauantaina ajellaan sitten takaisin Ouluun ja tehdään välipysähdys Rovaniemellä. Vedän kauppakeskus Revontulessa kaksi rap-työpajaa, klo 14.00 ja 15.00. Toivottavasti kiinnostuneita saapuu paikalle!

Ruokailua varten olen varannut pöydän Rovaniemen Martinasta, ja odotan makunautintoa innolla - kotisivut olivat herkulliset! Martina Facebook

Kirjoitan reissusta sitten kuvien kera!

1 kommentti:

  1. Ihanat ripset, harmi kun en päässy Ivaloo tai Rovaniemelle :( Tuu joskus tänne lähemmäs!
    Mikkelii, Juvalle?

    http://hullusieni.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!