keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kynsiä ja musaa.

Ompa taas aika vierähtänyt nopeasti. Vasta äsken tajusin, että ensi viikolla siirrytään jo maaliskuun puolelle. Mihin kaikki tämä aika katoaa? Tuntuu, ettei mukana tahdo enää pysyä. Positiivista siinä on se, että auringonsäteet ovat hivelleet meitä tämän viikon, eli kevättä kohti mennään vauhdilla! Minua tosin harmittaa, etten ole ehtinyt edes luistelemaan... Viimeiseen kuukauteen en tosin ole tehnyt mitään muutakaan liikunnallista, sillä kipeänä ei kannata pahemmin rehkiä. Ja juuri tällä viikolla, kun iloitsin parantumista ja kuntoutusjaksoni alkoi, iskikin jäätävä päänsärky. Aina pitäisi malttaa parannella itsensä rauhassa. Tämän opin nuorena, kun ilmeisesti angiinan jälkitauti vei vasemman korvani kuulon. Näin ei olisi varmaankaan käynyt, jos olisin kiltisti vain levännyt ulkona riehumisen sijaan.

Viime viikolla kävin laitattamassa Kynsisstudio MiMissä uudet kynnet. Yksi kynteni oli kokenut kovia, revennyt kynsinauhoistaan, mutta Mirkka osasi paikata tilanteen. Nyt vain odotellaan, alkaako se kasvamaan kuten pitäisi. Toivon parasta, sillä en haluaisi joutua irroittamaan koko kynttäni! Kyseessä siis se kynsi, josta aiemmassa blogissakin mainitsin; tökkäsin sen tuolin selkänojaan, jolloin kynsinauhat repesivät. Harmittaa niin pirusti, mutta vahinkoja sattuu. Pääasia silti on, että nyt on kuitenkin todella upeat kynnet, joita kelpaa esitellä. Kädet ovat ihmisen käyntikortti, joten pitäkää kynsistänne huolta! Kauniit kädet huomataan.

Kiitos Kynsistudio MiMin, joka pitää kynteni upeina <3


Musiikkipuolella on sattunut ja tapahtunut vaikka mitä! Maricel palasi keikkakokoonpanoon vuoden tauon jälkeen. Tauko siis johtui perheenlisäyksestä. Nyt Tomppa, kummipoikani, alkaa olla jo iso kuolakone, joten Maricel voi irtaantua hänestä satunnaisesti keikkailemaan. Siistiä! Viimeksi Maricel taisi olla mukana Bysiksellä Oulussa viime vuoden helmikuussa, jolloin tapahtumassa esiintyi lisäksemme myös ihana Kouvolalaiskaksikko Nost3&Protro. Ompa aika kulunut vauhdilla... Ensimmäinen keikkamme tauon jälkeen piti olla Oulun lähikunnassa Kempeleessä, mutta ensi viikolle tulikin lähtö Ivaloon. Pessi (DJ) ei pääse mukaan, joten olemme ihan kahdestaan. Todella pelottavaa, sillä emme ole ikinä keikkailleet kaksin. Olen kyllä ihan varma, että kaikki menee hyvin. Tule paikalle! Heh, juuri kun julkaisin blogini, muistin, että esiinnyimme Kuivaniemen markkinoilla vuonna 2011 kahdestaan! Eipä siis olekaan ihan ensimmäinen kerta! ;)

Maricel & Sana ( + Tomppa) Puolanka 2012.
Musiikkipuolen toinen suuri uudistus on keikkamyyjät. Ensimmäistä kertaa urani aikana ulkopuoliset myyjät hoitavat keikkamyynnin. Tottakai itsekin myyn aikataulun salliessa, mutta suurin vastuu on myyjilläni. Jännää. Kunhan hommat alkavat rullaamaan, pääsemme varmaan keikkailemaan pitkin Suomea - toivottavasti.  Myös päivitystä musiikkilaitteistoon on tulossa. Laatu paranee kummasti! Levykin on hyvällä mallilla, ja pienipainos singleä julkaistaan nyt keväällä.

Ehkäpä tässä oli taas uusimmat kuulumiset tältä erää. Lähden parantelemaan päänsärkyäni.

Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Tosi kiva blogi !! :) Voisitko käydä stekkaamassa mun blogin ja liittyä vaikka lukijaksi jos kiinnostaa? :) Kommentitkin on enemmän kuin tervetulleita, kiitos!

    http://ccanyouhearmenow.blogspot.fi/
    http://ccanyouhearmenow.blogspot.fi/
    http://ccanyouhearmenow.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!