sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kujeet...

Ammuttiin Levillä muutamat ilotulitteetkin.
Huhhuh, ompas aika kulunut. Joulukuu oli todella kiireinen kuukausi keikkailun ja joulun vuoksi. Tuli reissattua Loimaata myöten vetämässä rap-kursseja. Uusivuosi taasen vaihtui Levillä, jossa vietimme myös samalla Jukan kanssa ensimmäistä "vuosipäivää". Menimme syömään Rock Cafe Hullu Poroon, joka osoittautui aika kehnoksi paikaksi. En suosittele; tarjoilija haukkui asiakkaita kovaan ääneen, palvelu oli epäammattimaista ja hidasta, sekä ranskalaiset osittain kylmiä. Pistin palautetta perään. Katsotaan vastataanko sieltä; Fransmannista kun ei tullut minkäänlaista pahoittelua viime kertaisesta glögi-sekaannuksesta. Noh, mutta vuosipäiväruokailua huomioimatta reissu oli vallan mainio! Ongelmia tosin ilmeni kotimatkalla, kun auton akku simahti Rovaniemelle. Kiitos ystävällisen miehen, joka hinasi automme ja käytti Jukkaa ostamassa uuden akun. Onneksi tälläisiä ihmisiä vielä on!


Tämä vuosi on lähtenyt käyntiin hieman sairastellen, mutta onneksi se tuntuu pikkuhiljaa helpottavan. Empä ole muuta saanut aikaiseksi, kuin laitattaa Kynsistudio MiMissä uudet upeat kynnet. Kynsistudio MiMin Mirkka on varmasti Oulun taitavampia. Ihmettelin, miksei hän lähde SM-kisoihin, mutta eihän tällä monitaiturilla aika riitä. Suosittelen lämpimästi kyseistä kynsistudiota; kauniit ja todella kestävät kynnet! On ehdottomasti hintansa arvoinen paikka.



Tämä kuukausi tuo tullessaan Helsingin reissun, pari lehtihaastattelua, kuvauksia yms pientä kivaa. Kilojen karistelu on paikallaan, sillä loppuvuosi toi minulle hieman lisäkiloja... Ruokavalion tarkkailu ja aterioiden korvaus Nutrilettilla auttaa helppoon, nopeaan ja turvalliseen painonpudotukseen. Kuntoilu tapahtuu selän sallimissa rajoissa, mutta Selättimellä se on täysin kivutonta ja tehokasta. Huikea keksintö! Lupasin myös itselleni, että alan pitämään itsestäni parempaa huolta. Täytyy siis kehitellä muitakin sopivia liikuntamuotoja ja harrastaa enemmän esim. hyötyliikuntaa. 


Sana & Tanja Vähäsarja @ Club Backstage
Tänä vuonna musiikkirintamalla on tulossa hienoja juttuja! Palan halusta kertoa kaiken, mutta en voi. Näette sitten, kun sen aika on. Odotan innolla uusia haasteita ja kokemuksia, mutta tottakai pieni pelon tunne on aina matkassa. Helpottaa silti mieltä, kun facebookin Sana - sivullani on jo reilut 5600 tykkääjää! Upea tukijoukko takana, kuten myös upeat sponsorit. En voi tarpeeksi kiittää teitä kaikkia, mutta toivotan loistokasta vuotta 2013 ! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!