perjantai 11. tammikuuta 2013

Jännitystä ja mustikoita.

Uusin herkkuni! N. ½ dl rahkaa, jogurtti ja n. ½ dl marjoja. Nam!
Kylläpä on mukava taas pitkästä aikaa syödä kevyesti. Olo on heti huomattavasti parempi. Nukkumisvaikeudet ovat tosin vaivanneet jo kuukauden päivät.. Jospa ruokavalio ja liikunta päihittäisi nekin jossain vaiheessa. Uudenvuoden jälkeen aloitin lähes välittömästi diettailun, ja tulokset näkyivätkin jo parissa päivässä, kun pahin turvotus katosi. Muutamassa päivässä kiloja lähti kolme. Jee! Ihmettelen suuresti, miksi markkinoilla edes on ruoka-aineita, jotka tekevät ihmiselle pahaa. Positiivinen puoli tässä on se, että jokainen saa itse päättää mitä suuhunsa pistää!


Huomenna pitkästä aikaa LadySlimiin lämpöpilateksen pariin. Jouduin perumaan keskiviikon treenin kamalan päänsäryn vuoksi. Olo on todella vaihteleva, mutta toivon huomiseksi päänsäryn helpottavan. LadySlimin jälkeen sitten Make Up Storeen koemeikkiin ensi viikkoa varten, ja sitten vielä Jörö-Jukkaan laitattamaan hiukset uuteen kuosiin! Kampaamon jälkeen luottokuvaajani Seppo kenties räpsii minusta vielä kuvia. Mahtava päivä edessä!


Viimeksi sain näin kauniin värin Jörö-Jukassa! Mitähän tällä kertaa?


Tiistaina sitä sitten lennetään taas Helsinkiin. Olen buukannut kamalasti hommaa, ja toivon, että ehdin tehdä kaiken kuten olen suunnitellut. Reissu sisältää mm. pari haastattelua, parit kuvaukset, Suomi Nutraa - tapahtuman, tuottajan tapaamisen yms. Todella jännittävää! Tottakai haluan viettää aikaa myös perheeni kanssa, etelässä kun asuvat. Olemme sopineet isosiskoni kanssa, että käymme syömässä yhdessä. Yleensä olen hänen luonaan yötä, mutta nyt tarkoitus olisi mennä vanhempieni luokse. Odotan reissua jännittäen, mutta innolla!

Viime päivinä olen saanut pari upeaa sponsoria lisää! Make Up Store ja Verkkokauppa DiamondGlamour ovat uusimmat yhteistyötahot. Hommat lähtivätkin hyvin rullaamaan, ja Make Up Store meikkailee minut jo ensi viikon haastatteluun (en kerro vielä mihin lehteen). Huomenna tosiaan kokeilemme meikkiä. DiamondGlamourkin meni heti asiaan, ja sain valita verkkokaupasta ihania vaatteita! Olen ikionnellinen. On hienoa työskennellä eri alojen osaajien kanssa. Olen tutustunut upeisiin ihmisiin, saanut paljon uutta tietoutta ja toki hyötynyt mahtavista palveluista. Tästä vuodesta tulee huippu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!