maanantai 3. joulukuuta 2012

Pikkujoulubileet lähestyy...

Huhhuh, niin se viikonloppu vierähti. Perjantaina olin promoamassa suklaata Kaakkurin Cittarissa ja lauantaina minut hälytettiin sairastapauksen vuoksi maistattamaan SodaStreamia Raaheen. Eilen taasen käytiin miesystäväni kanssa syömässä Fransmannissa käyttäen ravintolasta aiemmin saatu hyvityslahjakortti. Reissu ei taaskaan mennyt ihan nappiin, joten jätän asioinnin kyseisessä ravintolassa. Kirjoitin sinne pitkän palautteen asiasta ja odottelen mielenkiinnolla vastausta...

Tänään sitten lähti käyntiin melkoisen jännä ja kiireinen viikko! Kynnet tehty Kynsistudio MiMi:ssä.
Olen tehnyt geelikynsiä vaihtelevalla innostuksella muutaman kuukauden. Itselle ne on todella vaikea tehdä, tai ennemminkin vaikea saada näyttämään hyviltä. Tämän viikon perjantaina osallistun Oulun (varmasti) isoimpiin ja upeimpiin pikkujouluihin, joten tuleehan kyntenikin olla edustavat!
Niimpä päätin käydä ensimmäistä kertaa elämässäni laitattamassa kynteni liikkeessä. Kynsistä tuli juuri sellaiset kuin halusinkin! Kyllä nyt kelpaa esitellä näitäkin nakkisormia.Tämä viikko on tosiaan melkoista vilinää ja vilskettä... Huomenna on kuntoutusjaksoni loppukeskustelu, lämpöpilates, fysioterapia ja palaveria yhteistyökumppanin kanssa. Keskiviikkona olen työkeikalla. Torstai onkin sitten pyhäpäivä, ja kaikki paikat ovat kiinni. Jospa kyseisen päivän aikana saisi treenattua keikkasettiä. Pitäisi myös äänitellä uusi kappaleeni kuultavaksi biisin tuottajalle.Perjantaina mahassa lentelee varmasti satoja perhosia, ja ohjelmassa on mm. ripsien kunnostus, kampaajalla ja (toivottavasti) meikkaajalla käynti, Glitterin korujen valikointia ja illalla BILEET! Onneksi sentään pikkujoulumekko löytyi parin sattuman kautta jo kolmisen viikkoa sitten. Tosin naisen mielihän se ehtii muuttua vielä ainakin 15 kertaa ennen perjantaita...

Perjantaina tosiaan Oulussa on isot yksityiset pikkujoulut, joiden takana on yhteistyökumppanini JS Studio, sekä toinen oululainen yritys Erotiikan Aika. Tapahtumassa on mukana kymmenisen muutakin yritystä, mm. yhteistyökumppanini LadySlim sekä minuakin kuvannut LUMO Image. Toimin ns. klubiemäntänä ja esiinnyn tapahtumassa Tanja Vähäsarjan kanssa. Illan musiikista vastaa minunkin dj:nä tunnettu DJ Player One. Illasta tulee varmasti upea!


5 kommenttia:

 1. aww! Tosi kaunis ja ihana mekko c:♥

  VastaaPoista
 2. Ja millo tulee uutta biisiä?(: Jotai tosi menevää toivoisin ^w^

  VastaaPoista
 3. IHANAT kynnet !
  Ja samaa kysyn eli millon tulee uutta biisiä?..ei sillä että olisin kyllästynyt edellisiin...EN♥, mut joo olis kiva saada jtn menevää biittii seuraavaksi ☺ ?
  Olisiko tämä mahdollista?

  VastaaPoista
 4. Alkuvuodesta tulee jos jonkinlaista uutta biisiä.. :)

  VastaaPoista
 5. Kivan mallinen mekko. :) Onko tuo punainen vai pinkki, kun tuosta kuvasta ei kunnolla erota?

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!