torstai 29. marraskuuta 2012

Energiaa arkeen.

Ompa aika kulunut... En ole ehtinyt toviin kirjoitella, sillä elämäni on ollut melkoista härdelliä viime aikoina. Olen hoitanut kamalasti kaikenlaisia työkuvioita ja joutunut reissaamaan Helsingissä. Nyt tuli viimein sopiva hetki kirjoitella viime aikojen kuulumisia. Pahimmat kiireet väistyvät taas hetkeksi, ja ehdin keskittyä harrastuksiin ja omaan hyvinvointiini.

Selkäsairauteni on kausittaista - välillä hyviä kausia, ja välillä huonoja. Huono kausi päättyi juuri ja pääsin vihdoinkin harrastamaan taas lämpöpilatesta (lämpökabinetissa tehdään pilates - tyylisiä liikkeitä.) Se on varmasti parasta liikuntaa mitä tiedän! Tosin parin kuukauden löhöämisen jälkeen lihakset olivat kovilla ja ilman kannustavaa ohjaajaa en varmasti olisi suoriutunut treenistä. Se on hyvä, ettei kunto-ohjelmasta pääse lipsumaan! Treeni on raskas, mutta sen jälkeinen 15minuutin rentoutuminen otsonihoidossa palkitsee. Ai että mä rakastan sitä! Halutessasi saat lisää infoa klikkaamalla tätä!

Kuvat kopioitu LadySlimin kotisivulta.

Selän huono kausi tuo mukanaan aina pari lisäkiloa, sillä liikunta - jopa kävely, on ajoittain mahdotonta. Välillä kivut ja kipujen tuoma masennus ajaa minut myös herkuttelemaan. Tätä tapahtui tällä kertaa yllättävän paljon, mutta uskon syksyn pimeydellä olleen osansa asiaan. Pimeys masentaa minua joka syksy. Toivon, että pysyvä lumi tulisi pian - pakkanen kun kuitenkin puree jo. Tänään oltiin pakkasen puolella 13 astetta. En ymmärrä miten selviän niistä kolmenkympin pakkasista, kun jo nyt olin jäätyä pystyyn. Onneksi ostin vasta uuden talvitakin - se lämmittää ainakin vielä!


Kuva kopioitu netistä.

Mutta palatakseni niihin lisäkiloihin ... Niitä ilmestyi tällä kertaa kolme. Taistelu niitä vastaan on jo käynnissä. Näistä on mielestäni turha repiä stressiä; jos ei voi liikkua, niin ei voi. Ja jos herkut tuovat lohtua kipeinä hetkiä, niin sitten niitä täytyy syödä. Mutta rajansa kaikella. Onneksi huonompi kausi on taas taltutettu ja pääsee normaaliin elämään kiinni. Liikunta on kuitenkin tärkeä osa elämääni oman hyvinvointini kannalta, kuten myös terveellinen ruokavalio. Tunnen itseni taas energiseksi ja iloiseksi.

Suosittelisin kaikille ihmisille ruokaremontin tekemistä. Voi miten paljon parempi olo siitä tuleekaan, kun syö terveellisesti! Pienilläkin muutoksilla saa ihmeitä aikaan. Vuodenvaihteessahan olisi hyvä aloittaa puhtaalta pöydältä! Annan mielelläni vinkkejä parhaani mukaan joko facebookissa tai sähköpostitse sana.music@hotmail.com ! Voit kääntyä myös ammattilaisten puoleen, ja varata maksuttoman tapaamisen personal trainerin kanssa. Lisää infoa täältä!


Yhteistyökumppanini Axellus lahjoitti minulle selviytymispaketin!

2 kommenttia:

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!