keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Dieettipossu ja kuvaukset.

Viikonloppu vierähti Helsingissä siskon luona, kavereita nähden ja bisneksiä hoitaen. Ennen reissua olin tottakai oikaissut ripseni JS Studiolla Satun hellissä hyppysissä, ja laitattanut kutrit kuntoon Jörö-Jukassa. Jörö-Jukasta mainittakoon mahtava pesupaikka, jossa on hierontatuoli! Koko pesun ajan saa siis selkähierontaa. Love it! Mahtava keksintö!

Reissu meni hyvin ja kerrankin sain olla isänpäivän perheeni luona. Iskälle olin ostanut lahjaksi dieetti-possun, joka aiheutti hieman hilpeyttä. Saa nähdä kauanko tuo röhkivä otus saa asua jääkaapissa. Heh. Isänpäivätarjoilujen jälkeen jäin itsekin kaipaamaan omaa dieettipossua.....Lauantain vietin Espoon Sellossa ystäväni Neean kanssa. Olemme olleet kavereita monta vuotta, ja pienempänä teimme jopa musiikkia yhdessä. Kuten jokainen ystävyyssuhde - myös tämä, on ollut ajoittain myrskyinen ja välirikko ajoi meidät erilleen. Luojan kiitos, olen saanut ystäväni takaisin. Ehkäpä maailman lojaalein ja luotettavin ihminen.

Meillä oli Neean kanssa kamalasti puhuttavaa, sillä näemme pari kertaa vuodessa. Istuimme kahvilla pitkän tovin, jonka jälkeen lähdimme metsästämään minulle vaatteita. Neea kirosi Sellon maasta taivaisiin, mutta minusta se oli yllättävän mukava paikka - kai, kun siellä ei enää päivittäin käy.

Lopulta löysin Seppälästä ihanan paidan. Tai olin kuolannut samaa paitaa jo aamulla Forumissa, mutta onnekseni en sitä sieltä ostanut. Forumissa paidalla oli hintaa n. 18e, kun taas Sellossa saman sai kympillä! Mieleeni siis ei tullut säästää tässä kymppiä, vaan nappasin mukaani kaksi paitaa!

Uusi paita päällä lähdössä Glitterin kuvauksiin!

Paluu arkeen tapahtui mukavasti kuvauksien merkeissä. Kuvasimme siis Glitterissä ns. mainoskuvia. Kuvaajana toimi yksi luottokuvaajistani, eli Studio Salaman Juho. Tilanne oli todella jännittävä ja uusi, mutta tuttu kuvaaja loi taas turvaa. Kesti hetken ennenkuin osasin heittäytyä ja rentoutua, mutta sen jälkeen nautin kuvauksesta todella! Toivon, että lopputulos on hyvä ja tunteet välittyvät myös kuvasta.

Tämä päivä on vierähtänyt siivouksen merkeissä ja projekti varmasti jatkuu vielä iltaan asti. Selkävikani takia siivous on melko hidasta ja se täytyy tehdä osissa. Kyllä siitä vielä valmista tulee! Ei minun ensin pitänyt edes siivota tänään, vaan oli tarkoitus äänitellä Lucky Jayn kanssa uusi tuotos, mutta hän estyi tulemasta. Niimpä äänittelyt siirtyivät ensi viikolle.

HOX! Minulla on vielä myynnissä tosi paljon kaikenlaista tavaraa ja vaatetta. Jos haluat nähdä myytävät kohteeni Klikkaa tästä! Voit myös tinkiä. Pääasia on saada turhat pois nurkista. Ostaessasi tuotteen, varoitan jo nyt, että postitus kestää hieman. Tavaroita ja vaatteita on ostettu niin paljon, ja postitan niitä järjestyksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!