torstai 15. marraskuuta 2012

Hampaiden valkaisu.

Olen aiemminkin puhunut jo piikki - ja hammaslääkärikammostani. Uskalsin tosiaan hammaslääkäriin viime kuussa, eikä se ollutkaan niin pelottavaa. Ensi kuussa edessä on juurihoito. Se vähän jännittää.

Pesen hampaani nykyään kaksi kertaa päivässä, mutta ne pääsivät menemään huonoon kuntoon nuorempana. Outoa on se, että vain yksi hampaani on juurihoitoa vailla. Muut olivat kunnossa. Tokihan se oli ihan hyvä uutinen, mutta ihmettelin sitä silti. En ollut käynyt lähes kymmeneen vuoteen hammaslääkärissä, sillä sain pienenä traumoja kun hammaslääkäri poistikin minulta väärän hampaan... Se harmittaa suunnattomasti edelleen, enkä tykkää tästä syystä hymyillä niin, että hampaat näkyvät.

Nykyään tosiaan haluan pitää huolta hampaistani. Entisenä kahvin ja tupakan suurkuluttajana operaatio oli aloitettava valkaisusta! Niimpä postiluukusta kolahti Xytol Whitening Strips - paketti. Jos haluat tutustua tuotteeseen Klikkaa tästä!

Tuote on myynnissä mm. Apteekissa!

Valkaisuliuskoja käytetään kaksi viikkoa. Pidempi liuska painellaan etuhampaiden päälle ja lyhyempi liuska alahampaisiin. Maku muistuttaa hammastahnaa ja liuskojen asettaminen on helppoa. Ensimmäinen kerta oli hieman epämiellyttävä, mutta jo toisella kerralla homma oli huomattavasti mukavampi. Älä siis luovuta heti ensimmäisen kerran jälkeen, vaan käytä paketti päättäväisesti loppuun. Kauneuden takia täytyy kärsiä. Tuotetta saa käyttää vain kaksi kertaa vuodessa, joten oletan, että valkoiset hampaat pysyvätkin jonkin aikaa - toki hoidan niitä säännöllisesti.

Olen käyttänyt tuotetta nyt kolmatta päivää. Tuloksia näkyi välittömästi, enkä malta odottaa lopullista tulosta! Esittelen valkoiset hampaani teille sitten parin viikon päästä. :)

Paketissa kätevä peili, ja suomalainen käyttöohje.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!