keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Piristystä syksyyn.

Ehdin viimein istua ihan ajan kanssa koneen ääreen ja kertoa teille kuulumisiani. Viikonloppu vierähti PK-seudulla, jossa äänitimme levyni loppuun. Kokonaisuus on upea! En malta odottaa, että se julkaistaan. Harmikseni julkaisu tosin siirtyy ensi vuoden puolelle. Hyvää kannattaa odottaa, ja tämä lätty tulee varmasti tyrmistyttämään lähes jokaisen kuulijansa. Ei paljasteta siitä sen enempää.

Viime viikko oli kiireinen, ja olinkin kokoajan menossa. Keskiviikkona kävin elämäni ensimmäistä kertaa sokeroinnissa! Tässä teille infopätkä, jos termi ei ole ennestään tuttu.
Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvoja poistetaan sokerimassan avulla samaan tapaan kuin vahalla. Sokeroinnilla voidaan poistaa vahausta lyhyempiä karvoja, ja sokerointi sopii mille tahansa ihoalueelle. Sokerimassa tarttuu ainoastaan itse karvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon, jolloin iho ei ärsyynny toimenpiteestä. Sokerointi ei aiheuta karvatupentulehduksia tai karvojen sisäänkasvamista. Sokeroimalla karva ei myöskään katkea toimenpiteen aikana kuten vahauksessa - tämän ansiosta iho pysyy sileämpänä. Sokerointimassa ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita, ja sopii myös kuivaihoisille. Toimenpiteen on kerrottu olevan kivuttomampaa kuin vahauksen.
Minua hieman jännitti matkalla Kauneushoitola Beauty Alppiin, sillä en ollut ikinä edes vahannut jalkojani herkän ihoni vuoksi! Olin myös kuullut sokeroinnin olevan melko kivulias toimenpide. Jännitys oli huipussaan, kun saavuin kauneushoitolan tiloihin, jotka olivat todella viihtyisät. Liiketilat olivat vasta remontoidut ja yritys auennut kuukauden päivät sitten. Tuoreelle yrittäjälle hommat olivat kuitenkin tuttuja jo vuosien ajalta.

Toimenpide alkoi, ja olin jopa hieman hämilläni. Ei se tuntunut pahalta - vähän kutitti, ja välillä nipisti. Kivuliasta se ei ollut! Ihmisten ennakkoluulot ja kuulopuheet olivat siis pelotelleet minua aivan turhaan. Nyt se on itse koettu, se ei satu. Toimenpiteen jälkeen olin vielä enemmän hämilläni, sillä herkkä ihoni ei edes punoittanut. Iho ei ollut ärtynyt, eikä rikki kuten pelkäsin. Sokerointi siis sopii täydellisesti herkkänahkaiselle. Aion ehdottomasti hyödyntää sokerointia tulevaisuudessakin ja suosittelen samaa muillekin herkkiksille! Kauneushoitola Beauty Alpin facebookiin pääset tästä!

Seuraavana päivänä olikin edessä pitkä päivä, joka alkoi kynsihuollolla Kynsistudio MiMissä. En ollut ehtinyt juurikaan miettiä uusia kynsiäni, mutta onneksi yhteistuumin keksimme vikkelästi kynsiin kuvioinnin. Mirkka taiteili tuttuun tapaan upeat kynnet hetkessä! Kynsistä tehtiin pinkki-mustat, lisättiin glitteriä ja timantteja. Kynnet ovat todella näyttävät ja niissä on ripaus glamouria, joka on minun mieleeni. Näet oheisesta kuvasta maistiaisia kynsistäni. MiMi facebookissa!

Kun kynnet olivat valmiit nappasin blogipalkintopussin mukaani MiMistä ja kiiruhdin Parturi-kampaamo Jörö-Jukkaan. Tällä kertaa vakikampaajani Marianne ei päässytkään käsiksi hiuksiini, vaan aika oli varattuna Katille. Ihan mukavaa välillä saada toisenkin kampaajan näkemystä väriin ja leikkaukseen, vaikka menimmekin lopulta aika samoilla linjoilla edellisen leikkauksen kanssa. Kasvattamisen takia kun hiuksia ei juurikaan voi lyhentää - siistiä vain.

Kun värit olivat aikansa vaikuttaneet, oli jälleen kohokohdan vuoro, eli pesupaikalle mars! Nyt jokainen lukija miettii hölmistyneenä, että olenko tosissani? Kuka nyt odottaisi pesupaikalle pääsyä - sitä niska - ja selkäkivun määrää.... Jörö-Jukassa asiat ovat kuitenkin toisin, ja pesupaikan ihana hierova tuoli meinasi taas nukuttaa minut selkähieronnan ohella. Ei voi kuin ylistää tuota nerokasta keksintöä. Kampaamokäynnit ovat aina todella positiivisia kokemuksia ihanan henkilökunnan, miellyttävien tilojen ja tämän mahtavan hierovan tuolin ansiosta! Rehellisesti voisin sanoa, että Jörö-Jukka on Oulun paras parturi-kampaamo! Käy kurkkaamassa täältä mitä muita palveluja Jörö-Jukka tarjoaa.

Väri pysyi intensiivisen punaisena, ai että rakastan sitä! Uutta hiuslookia lähdettiinkin heti kuvauttamaan Jörö-Jukan toimesta Keräsen Kuvaamoon. Minua hieman jännitti, vaikka kuvaaja olisi tuttu ja olisimme ihan vain kahden. Pelko epäonnistumisesta painoi takaraivossa. Mussutin välipalaa matkalla kuvaamoon, johon saapuessani ryhdyimmekin heti hommiin. Saana (kuvaaja) laittoi valot kohdilleen ja sitten alettiinkin jo räpsimään fotoja. Kuvaussessio meni ihan mukavasti, ja toivon, että Jörö-Jukka sai haluamaansa materiaalia minusta. Peukut pystyyn!

Tämän blogin kuvituksena teille nähtäväksi kuvauksesta pari vedosta (raakoja käsittelemättömiä kuvia, kuvaajana Saana Luukkonen / Keräsen Kuvaamo). Kuvissa näkyvä ihana sormus ja strassikorvikset ovat Glitterin valikoimaa.

Päivä oli pitkä ja raskas, mutta samalla olin taas kokemusta rikkaampi. Lisäksi omistin taas kadehdittavan upeat kynnet ja räiskyvän tukan. Elämäni ei pyöri ulkonäköni ympärillä, mutta onhan se aina ihana tunne, kun on panostanut itseensä. Tälläiset pienet asiat kohottavat huimasti itsevarmuutta. Pimeä ja kylmä vuodenaika on sitäpaitsi parasta aikaa hankkia uusi hiuslook piristämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!