tiistai 8. lokakuuta 2013

Angstia ja ajankohtaista.

Uusi olohuoneeni<3
Olen kärsinyt pari viikkoa flunssasta, ja viikonloppuna olotilan kruunasi vielä kuume. Eilinen meni täysin lepäillessä, ja tänään olo onkin jo hieman parempi. Ihanaa, että viihdyn näin hyvin uudessa asunnossani, eikä neljän seinän sisällä oleminen tunnu pakkopullalta - päinvastoin; kiva viettää aikaa kissojen kanssa ja löhötä uudella sohvalla. Hyvä välillä ottaa aikaa itselleen, levätä ja (yrittää) rentoutua.

Heti kun tästä toivun, aloitan uudessa työssäni. Työnkuvani on etsiä eräälle firmalle uusia työntekijöitä. Jos olet siis oululainen yli 16-vuotias henkilö, joka etsii töitä, ota minuun yhteyttä niin kerron lisää ( sana.music (at) hotmail.com ). Tehtävä vaatii rempseää luonnetta ja asennetta.

Oletko vailla töitä? Ota minuun yhteyttä!



Olen potenut stressiä flunssan ohella viime aikoina... Välillä tuntuu, ettei jaksaisi, tuntuu että antaisi vain kaiken olla. Ne on ikäviä hetkiä. Silloin olisi mukava soittaa ystävälle ja jutella. Tilannetta hankaloittaa se, että olen menettänyt ystäviäni viime aikoina läjäpäin - syystä jos toisesta, kaikkien välirikkojen syytä en edes tiedä, mutta useimpiin liittyy musiikkini tai uudet elämäntapani. Minun täytyy kartoittaa uudestaan ihmiset ympärilläni ja miettiä kehen pystyn luottamaan, sillä olen tullut petetyksi liian usein. Kuinkahan monta ihmissuhdetta vielä ajautuu karille musiikkiurani tai elämäntaparemonttini takia? Toivon, että ne todelliset ystävät pysyisivät rinnallani.

Laulajani Laura ja minä.
Kaikki ei todella ole niin mustavalkoista miltä näyttää. Kulissien takana yleensä kiehuu, oli kyse kenestä tahansa ihmisestä. Esitämme muille kaiken olevan hyvin ja vedämme jotain helvetin roolia. Miksi? Mielestäni on ihan kohtuullista ja ymmärrettävää, että jokainen meistä romahtaa joskus. Silloin nimenomaan pitää avata suunsa ja kertoa fiiliksensä - vain niin voi saada apua ja selvitä tilanteesta. Miksi siis kieltäisin fiilikseni? Nyt vähän masentaa, mutta eihän tästä ole kuin yksi suunta - ja se on ylös. Onneksi mieltä piristää kaikki ihanat kuuntelijani, kissani, miesystäväni, perheeni ja ystäväni<3 Vaikka olisi kuinka ikävä hetki, aina pitää miettiä elämänsä positiivisia puolia!

Ja vielä ajankohtaista:

Oulussa on tulossa kuukauden sisällä parikin keikkaa, olkaa kuulolla! Blogissa käynnistellään pian taas blogikilpailu, jonka palkintona on Kauneus - ja kynsistudio MiMin sponsoroima 100euron arvoinen tuotepaketti !! Myös musiikkivideo julkaistaan lähiaikoina ;) Jännät paikat edessä! Pysykää tukena ja turvana, olette rakkaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!