sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Jännitystä ilmassa.

Ajattelin kirjoitella teille ihan niitä näitä, mitä mieleen juolahtaa. Tällä hetkellä elämäni painottuu aika pitkälti tuonne musiikkipuolelle, mutta sen lisäksi aloitan nyt uudessa päivätyössä osa-aikaisena. Lisäksihän teen karaokekeikkaa Happy Placessa, josta saa muuten myös Oulun parhaat pizzat nam! Kiirettä pitää. Sain muuten vasta uuden kappaleeni taustasta demon, ja olin haljeta kahtia! Se on niin hyvä. En malta odottaa, että kyseinen projekti on valmis. Siitä tulee huikea!!

Tällä hetkellä jännitän Helsingin reissua, jonne olen lähdössä kahden viikon päästä. Reissu startataan 8.3.14 keikalla LeBonkissa, klo 21.30 (ilmainen). Kurkkaa lisätiedot täältä! Samana iltana juhlimme myös 24-vuotispäivääni. Tervetuloa mukaan!

Keikka on kaikinpuolin vähän aiempia spessumpi. Ensinnäkin vakkarilaulajani Rela joutui jättäytymään keikalta pois, joten upea iskelmätähti Tanja Vähäsarja lähtee tuuraamaan. Siinä on kaksi mimmiä, jotka todella osaavat laulaa ja esiintyä! Ihanaa nähdä Tanjaa muutenkin ja päästä pitämään hauskaa yhdessä - lavalle, kuin sen ulkopuolellekin.

Mutta ei ne yllärit Tanjaan lopu... LeBonkissa mukanamme on myös valloittava ja fantastinen tanssiryhmä Afrodisiac! Tämä on ensimmäinen yhteinen keikkamme, mutta uskon vahvasti kaiken menevän suunnitelmien mukaan. Niin siistiä! Jatkossa ryhmää nähdään taustallamme useamminkin.

Ennen keikkaamme LeBonkissa on Mallitoimisto Pinupin casting, jonka lisätietoja voit katsoa täältä!

Odotan, odotan ja odotan reissua niin kovasti! Eniten odotan näkeväni ystäväni Neean, joka myös tuplaa keikoillani. Neea lupasi leipoa minulle jopa synttärikakun! Tietenkin odotan myös tapaavani muita kavereitani synttärijuhlieni merkeissä. Ensimmäistä kertaa Ouluun muuton jälkeen päädyn juhlimaan etelään. Toivotaan, että kaveritkin osaavat arvostaa sitä...


Reissun aikana olisi tietenkin tarkoitus myös äänittää, ainakin juuri se alussa mainitsemani uusi kappale. Siistiä. Kaikki on nyt niin siistiä. Jes.


Tähän loppuun vielä uusi musiikkivideoni, olkaa hyvät!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! Pyrin vastaamaan myös kaikkiin kysymyksiin!